Zobacz pełną wersję : Pstrykownio-Tazownia
O, fajne te zdjęcia z zawodów. A panoramowania naprawdę gratuluję. Super!!
Bmw jak grzeje gumy super.
spróbuj go zakręcić na łyżce (takiej do jedzenia zupy;) )
gdzieś spotkałem się z taką metodą na dym.
Dzięki za podpowiedz jak coś wymyślę podzielę się efektami.
maj0nez to BMW nawet nie odczuwało smażenia gumy, a ta jeszcze była słaba :)
Dzięki za wizyty.
Widziałam relację w telewizji. A zdjęcia są bardzo dobrze wykonane. Technicznie SUPER : )
Witam po przerwie niestety nie wakacyjnej :) na początek parę kadrów z Wilna.
Smutne jest to że dosłownie obok pięknej odnowionej architektury, znajduję się tak zapuszczone zaułki i to bez żadnego problemu.
Siano w zaporożcu było głównym sprawcą mojego zainteresowania. :) to jest parking prawie w centrum starego miasta Wilna.
Ciekawy kontrast.....siano w Zaporozcu...a za nim same sportowe fury :mrgreen:
Kaz de Wro
11.08.09, 22:59
Zaporożec 2- z kupą siana, no nieźle;-)
Masz inne ujęcie tego autka.
Autka oczywiście ładnie pokazane. Ale ja z uwagą obejrzałam zdjęcie z łukami nad ulicą :)
Zaporożec z sianem ubawił mnie.
Za to z kolejnych to 086 zwraca bardzo uwagę. Świetne zdjęcie.
Dzięki za odwiedziny i opinie :)
Tym razem coś na wesoło.
Pływanie na byle czym które odbyło się w Augustowie. Startowało kilkanaście załóg.
od bardzo wymyślnych konstrukcji po przez wanny wyrwane z łazienki, zdarzały się nawet wynalazki które zaprzeczały zasadą pływalności. :)
Co to za bimbrownia na 91 nawet ogóreczki są :)
Co to za bimbrownia na 91 nawet ogóreczki są :)
Nazywa się to duch puszczy. było dobrze wyposażone na krzaku wisiały słoninka, boczek i kiełbasa z jakiegoś leśnego zwierza także full zestaw.:)
Duch Puszczy? jakiś samogonik lokalny?:grin:
Zanim zadałam pytanie już odpisałeś. Swego czasu w Hajnówce zostałam ugoszczona lokalnym napojem plus słoninka. Oj, odchorowało się mi :roll:
Ten samogonik to pewnie po to aby dodac tej lajbie troche poweru!!!!!:mrgreen:
Duch Puszczy? jakiś samogonik lokalny?:grin:
Zanim zadałam pytanie już odpisałeś. Swego czasu w Hajnówce zostałam ugoszczona lokalnym napojem plus słoninka. Oj, odchorowało się mi :roll:
O to musiał być źle przyrządzony po moim nikt nie choruje tylko chodzi zakręcony przez dwa dni :)
Ciesze się ze Duch Puszczy wzbudził zainteresowanie :)
musze przyznać ze potrafi rzucić niczym zapaśnik lub dżudoka na mate :)
teraz taka mała wariacja na temat słonecznika YRGB
Spoko pomysł ze słonecznikiem.
I Kolejna panoramka okoliczności były bardzo dziwne ok 4 rano jadąc samochodem w okolicy Mikołajek chyba, bo mam lekką mgłę w głowie po kilkunastu godzinach spędzonych za kierownicą.
Świetna ;) Kapitalne wrażenie przestrzeni.
Witam po przerwie niestety nie wakacyjnej :) na początek parę kadrów z Wilna.
Smutne jest to że dosłownie obok pięknej odnowionej architektury, znajduję się tak zapuszczone zaułki i to bez żadnego problemu.
Siano w aucie?????:)
No co? była przeciez piosenka : "będę brał cię, w aucie ... " :grin:
Kolego panorama świetna czuć ten klimat i poranny spokój.
Zaporożec zajebiaszczy,świetnie się prezentuje obok tej Hondzi. :)
Jak masz więcej tych fotek z Wilna,to zapodaj - ciekawe miejsce i fajnie,że pokazałeś to co nie pokazuje się zwykle turystom.
Pozdrawiam.
Panorama świetna. Czuć tą świeżość poranka.
@ e-510 coś tam jeszcze mam niezbyt wiele ale coś jutro wyświetlę. niestety nie byłem tam dla siebie, miałem na karku kamerę i statyw (razem nie mały zestaw) i nagranie paru ruchomych obrazków dla biura turystycznego.
fot zrobiłem tyle co udało mi się oderwać od grupy radosnych turystów.
Pozdrawiam .
Ciesze się że panoramka się podoba:)
Tak jak obiecałem Wilno nieco inaczej.
Pozdrawiam
kowalikster
20.08.09, 14:40
Z panoramy aż bije cisza i spokój poranka. Czuć też przestrzeń i powolne rozbudzanie się do kolejnego letniego, rolniczego dnia pracy.
Super, naprawdę gratuluję tego zdjęcia.
paakayttaja
22.08.09, 00:13
Zaporożec fajny - uchachałem się, bo dawno czegoś takiego nie widziałem.
Panorama ładna - aż se głęboko odetchnąłem, ze spokojem... :-)
Tak jak obiecałem Wilno nieco inaczej.
A gdzie wszystkich wymiotło ?
Powiem szczerze,że wolałbym zobaczyć Wilno takie od podwórka,bo to co pokazałeś,to takie trochę pocztówkowe kadry - ładnie poprawne i to wszystko w zasadzie. ;)
Pozdrawiam.
Słoma w Zaporożcu to podwyższenie bezpieczeństwa w ewentualnych testach. Pływające jednostki z Augustowa zabawne i pomysłowe. Panorama swietna. Zdjęcia z Wilna interesujące lecz takie bezludne.
Co do Wilna to niestety ścisłe centrum ale turyści raczej tam nie zaglądają . Nie mam innych fot.
Wiejo witaj po przerwie :)
Tu mozna obejrzec radosne pstryki z Zlotu militarnego
https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=19915&highlight=g%B1sienice+podkowy
praca kilku nas z Olyclubu :
Pozdrawiam
Wilno ładne, nie powiem, pierwsza fotka z ostatniej serii mi się widzi najbardziej. Ale poranna panorama rządzi. :) Piękna fotka.
Panorama piękna, widziałabym ją w jakiejś ciekawej obróbce kolorystycznej, z trzech ostatnich tylko pierwsze przykuło moją uwagę choć wydaje się , ze cienie zbyt mocno wyciągnięte lub kontrastu za mało.
Pozdrawiam :grin:
Witaj! Fot. oo1- świetna,światło, perspektywa-b. dobre, całośc ..taka "gaficzna'. Fotka oo2- ot, b.ładna!!! No cóz, jestem tylko obserwatorem, oceniam jako zupełny laik. Pozdrawiam.D.
Witaj! Fot. oo1- świetna,światło, perspektywa-b. dobre, całośc ..taka "gaficzna'. Fotka oo2- ot, b.ładna!!! No cóz, jestem tylko obserwatorem, oceniam jako zupełny laik. Pozdrawiam.D.
Witaj zaglądaj częściej , masz sporo zaległości :)
Wanilia myślę o tym ale jakoś nie mogę ogarnąć co z foto zrobić z 2 strony tak tam było .
Pozdrawiam
Taztaz doskonale to rozumiem. Sama coś bym chciała ale nie wiem jak. Tylko jak czasem podglądam takie pocztóweczki to chciałobymi się tak jakiś gradiencik albo rednering i nie do końca wiem jak taki efekt uzyskać. Ale masz się czym pobawić. Dla naturszczyków saute a dla bujających obłokach z gradiencikiem :wink:
Panorama orzeźwiająca.
Wilno faktycznie trochę pocztówkowe ale... ładnie.
Dziś taka ciekawostkowa. Puzzle:)
Oj, tak, widok takich puzzli nie jest mi obcy. Fajne zestawienie dwóch fotek, ale na tej "ułożonej" powinieneś poprawić ten pasek na dole po kadrowaniu.
Agulka wielkie dzięki nie zauważyłem, już poprawione :)
Podoba mi się to ostatnie :)
Ciekawie to przedstawiłeś.
Długo układałeś?
Chwilę mi zajęło ale poddałem się jak spostrzegłem że 100 m dalej są kolejne fragmenty układanki, i też nie mam pewności czy to ta sama układanka.
Wiec puzzle zostały nie złożone a efektu można się tylko domyśleć. Może to rozsypane to np dwójka dzieci albo uwaga krowa :)
Polbruk z odzysku? :grin:
paakayttaja
9.09.09, 22:55
Fajne te puzzle - niby nic, a cieszy :-)
najpierw kładzenie potem wzór i malowanie, następnie zrywanie, układanie tylko jak ułożyć ten cholerny wzorek.
Wiec z odzysku jak najbardziej:).
Taz... mówiąc szczerze, dla 30-latka ułożenie puzzli ze 100 elementów to nie jest jakiś wielki wyczyn :D
Nie mam jeszcze 30 :) nie wymagaj zbyt wiele. Jestem na etapie kolorowanek.
Puzle fajne, podobaja mi sie. Baw sie dalej :grin:
Dzieki za wizyty.
Dziś wyludnione miasto.
kowalikster
18.09.09, 16:49
IR? (ile to tam ba być tych znaków?)
dziś bez wariactwa :).Storczyk, bo mi się spodobał.
podoba mi się ten storczyk, piękna kolorstyka ładna faktura płatków, może troszkę brakuje mi takiego "mocnego" punktu, ale jest przyjemnie :grin:
podoba mi się ten storczyk, piękna kolorstyka ładna faktura płatków, może troszkę brakuje mi takiego "mocnego" punktu, ale jest przyjemnie :grin:
Dzięki ale za bardzo nie wiem z czego miałbym go wyrzeźbić :).
Dzięki ale za bardzo nie wiem z czego miałbym go wyrzeźbić :).Posadzić robala :grin:
Posadzić robala :grin:
No to będę musiał na jakiegoś zapolować. :)
Kolejna panoramka.
będą następne.
Ładnie, choć jednak brakuje mi dołu budynków.
Nie całkiem mi odpowiada konwersja do BW. Faktycznie, doły budynków by się przydały :wink:
Dołów nie ma bo uciekałem od obrzydliwego dachu ratusza takiego samego co po prawej stronie panoramy, a konwersja do BW to wynik podczerwieni. Mam jeszcze wersje 360 stopni ale wymaga więcej pracy.
Czy to strzal z ratusza?
Byc moze z dolem byloby lepiej ale i tak Cie podziwiam, bo sama probuje sie zmierzyc z panoramicznymi i jak na razie daja mi po zebach:mrgreen:
Tak to strzał z ratusza, jak już pasałem będzie większa wersja 360. tylko tam będzie trudniej bo nie dość ze z łapy to jeszcze obłaziłem słupy, i anteny ale może się uda.
Dziś szybka relacja z nad morza, warunki straszne wiało 10 w porywach do 11, Niewiarygodna siła wiatru. Ale jakie fajne orzeźwiające powietrze.:) Polecam kto nie wierzy w siłę morza i wiatru.
Pierwsze podoba mi sie najbardziej! :grin:
Pozdrawiam
Za wanilia..pierwsze naj :grin: bardzo ladny kadr.
Czasami tesknie za spacerami nad tym zimnym, porywistym morzem :mrgreen:
robert1088
15.10.09, 05:38
bardzo fajna ostatnia morska seria -1 najciekawsze: dynamiczne takie
Interesująco oddałeś żywioł. Pierwsze fajne, trzecie pokazuje stopień pochylenia kutra do linii horyzontu, czwarte jak morze wdziera się na ląd, pozostałe spienione i pędzące fale napawają zarówno grozą jak i podziwem.
dr_feelgood
15.10.09, 07:26
No troche nam sie Neptun wkurzyl :) fajnie pocykales, kocham wietrzne foty!! znajde chwile tez cos dorzuce, we Wladku woda sie wlala za wydmy,a w Rozewiu do lasu, srogo :)
Taztaz, naprawdę wielkie dzięki za ostatnią serię :) Niesamowity żywioł.
Ze sztormowych najbardziej 1, 2. i 5. Lubię takie morze. Aż chce się wejść.
dr_feelgood
15.10.09, 09:09
Aż chce się wejść.
Z tym problemu nie ma, samo sie prosi, wczoraj samo o malo mnie nie pochlonelo:)
wielkie dzięki za miłe opinie, 1 faktycznie naj może dlatego ze pokazałem skale fali niestety z tym mialem problem bo brak jakiegokolwiek punktu odniesienia, a tu widać jak na dłoni. Dodam tylko ze ten pomost stoi jakieś 2,5m nad lustrem wody niby nic ale dodam ze jakieś 10m od brzegu, kilku krotnie widziałem wczoraj jak fala się przewala przez cały pomost.
Wiejo kuter pochylony bo wszystkie wyciągnięte na brzeg i to bardzo wysoko ze względu na silę wiatru.
dr-feelgoog chłopina w widłami faktycznie się zdenerwował, :)
północny wiatr i wysoki stan wody i zabawa murowana :)
bufetowa aż chce się wejść owszem ale już wyjść się nie da, potworny prąd wsteczny, grunt uciekający pod nogami. Robiąc zdjęcia wlazłem sobie na plażę na taki nie zalana kawałeczek no i zapadłem się po kolana i tak od razu fala mnie trafiła cale szczęście ze tylko do połowy ud, wrażenia nie zapomniane. Nie polecam
robieniu zdjęć nie ułatwia wiejący z wielką siłą wiatr który w sposób perfekcyjny unieruchamia człowieka i równie skutecznie roznosi drobiny wody piasku i kamieni ,a gdzie one trafiają no oczywiście do oczu i na obiektyw.
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających.
Z tym brakiem punktu odniesienia to fakt. Przeważnie stawia się obok pudełko zapałek :D
mogłem postawić człowieka ale takiego co chciałbym się pozbyć. :)
mogłem postawić człowieka ale takiego co chciałbym się pozbyć. :)
Tesciowa ...???:mrgreen:
Tesciowa ...???:mrgreen:
Świetny pomysł jak będę miał to na pewno skorzystam z tej opcji.:)
Muszę się zgodzić 1 ładne :)
Dzięki za wizyty jeszcze kilka sztormiaczek specjalnie dla Jolly i wszystkich fanów wiatru i piachu w oczach
"Sztormowe" fotki bardzo fajne.
Oczywiście nr 001, a z ostatnich 009 przypadł mi do gustu.
Ze sztormowych, pierwsze najbardziej oddaje potęgę sztormu. Duże fale w starciu z molem(?)- tylko patrzeć kiedy morze wygra. Natomiast 008, jest "najspokojniejsze", sztorm już nie tak groźny- nawet słońce wyszło :). Ładny kadr.
Dziękuję serdecznie. Naprawdę doceniam poświęcenie. Jak widać nawet plażę pochłonęło.
to po taaaakim sztormie tylko szukac bursztynów co?:D
Sztorm 006, gdyby uciąć lewą stronę (bez fragmentu skarpy) dużo bardziej by mi się podobał niż 001. Chyba głównie za sprawą palików, które ładnie równoważą kadr. Oczywiście bez mew ;)
Może jaśniej: gdyby na zdjęciu 001 znalazły się te pale po prawej, byłoby znacznie korzystniej.
Patrząc prawdziwy sztorm poczułem na 006. W odniesieniu do mola naprawdę potęga. Spostrzeżenia Bufetowej warte przemyślenia. Pozostałe zdjęcia ciekawe ale tam rolę gra bardziej wiatr niż wzburzone fale.
Z ostatnich...8...juz prawie po burzy, bardzo mi sie podoba.:)
Z ostatnich 6 fajna oddaje klimat :)
Ostatnia seria robi wrażenie, ze wskazaniem na zdjęcie 006, które biję agresją natury. Bardzo udane ujęcie, wydaje się kontrastowy sztorm ze "spokojnie" latającymi mewami
Witajcie wszyscy tazowooglądacze, czas troszku odszczurzyć zapomniany wątek.
specjalnie dla fanów morza, zimy i odmrożonych uszu i palców.
Moja impresja morsko-zimowa.
NightCrawler
8.01.10, 19:03
Jedynka się bardzo podoba :)
Zmieniłeś kolejność? Teraz to 5 mi się podoba :)
Aaaaale faaaajnie nad tym naszym morzem zimą :wink: Super zdjęcia. A trójeczka chyba najbardziej mi się podoba. Choć grzybek też niczego sobie. I jedynka - taki ładny kadr. No wszystkie fajne po prostu. :lol:
Taztaz? poprzestawiałeś zdjęcia? :roll:
01 i 04 :grin:
Szkoda, że nie mogłeś podejść bliżej pierwszego pala (03).
1. oraz 3. moglo byc blizej...
Piotr Grześ
8.01.10, 19:56
Ładne zdjęcia. Piątka najbardziej mi się widzi.
Mnie "morze zima 01" najbardziej przypadło do gustu, kompozycja bardzo mi odpowiada. I ten grzybek też ładny.
Edit:
Tak jeszcze się zastanawiam nad "morze zima 05": mam wrażenie, że leci w prawo... wiem, że te paliki są krzywe i nie mogą stanowić odniesienia, ale wyprostowałam według tych z lewej strony i odbiór zdjęcia jest klarowniejszy, nie ma "przeszkadzajki" ;)
Zapomniałeś o tytułach.
1. Purchawka srebrzysta.
2. Chart afgański wynurzający się z morskiej bryzy.
3. Imbir mocno przemrożony (doskonały do drinków)
4. Nadmorska pracownia peruk (niepotrzebnie przesłonięta przez jakiegoś pniaka).
5. A tu... po prostu pejzaż nadmorski biało-niebieski.
Taztaz? poprzestawiałeś zdjęcia? :roll:
Nazwy się nie pozmieniały musicalem poprawić fote z latarnią i jakoś wylądowała na końcu.
przepraszam za zmieszanie.
Miło was widzieć :)
Hej,
Forma z Latarenką mi się spodobała, na tym niebieszczńskim tle oraz grzyb i imbir, w tej kolejności.
Taztaz Wiking, wyłaniający się z morskiej piany byłby na pewno doceniony bardziej, niż Wenus z MIlo :) Może następnym razem? na 12 sec, i jazda do wody i nazad ;)
pozdrawiam,
Taztaz Wiking, wyłaniający się z morskiej piany byłby na pewno doceniony bardziej, niż Wenus z MIlo :) Może następnym razem? na 12 sec, i jazda do wody i nazad ;)
Dobry pomysl Sawa :mrgreen:
Nie bede sie czepiac bo fotki mnie sie podobaja, ze wsakazaniem na 5.
To nasze Mielno Taz???
Najbardziej podoba się latarnia, grzybek i środkowe - zmarzlinka ;)
o jak milo :) dzięki za wizyty i fajnie ze się podoba .
masakrer tak to Mielno.
Sawa na wikinga musisz poczekać na razie skoki :)
bufetowa genialne tytuły fot wielkie dzięki.
waruga nie mogło być bliżej na jednej woda mnie zalała po kostki :) a wcześniej poczułem zimna wodę na twarzy zdążyłem podnieść aparat :) ale woda sol i piasek w zębach zgrzytało przez chwile w ustach, ale jak się leży na plaży to fala człowieka możne nakryć :).
Będą następne zimowe foty :)
Z ostatniej wrzutki - 1 i 4 na tak ;)
W 5 ciut obciąłeś.
Najbardziej mi "pochodzi" 10 :)
NightCrawler
9.01.10, 01:42
Zgadzam się, z tej serii 10 wyłania się na +.
Kurczę... a mi w 10. zupełnie nie pasi cięcie. Że tak powiem - kompozycyjnie nie bangla.
Jeśli już, to pierwsze z wrzutki.
a ja napisze-co sie odwlecze to nie uciecze
8 i10-jeszcze raz i aparat normalnie w poziomie,pare krokow do tylu i go nizej-na wysokosci kolan,8 lekko w prawo lub w lewo do tego
10 - po prostu świetny klimacik, tylko boli to ucięcie po lewej stronie.
kowalikster
9.01.10, 13:28
Wooooossssaaaappppp tazzzzz.
NadZimnoMorskie zdjęcia bardzo fajne. Widać morze też jest bardzo ładne mimo że temperatura i warunki nie zachęcają do spacerów.
Dla mnie cała seria jest in plus - kadrowanie, przesuwanie itd to poboczne kwestie. Mnie najbardziej urzekł super pomysł na ukazanie naszego Bałtyku o tej porze roku.
O tak, zgadzam się z kowaliksterem. Obie serie pokazują fajne spojrzenie na zimowy Bałtyk. I powiem Ci szczerze, że jak patrzę na te zdjęcia to aż mnie nosi i chętnie wsiadłabym w pociąg i pojechała sobie popatrzeć (a przy okazji i zdjęcia porobić).
6.8.10. jak dla mnie, lubie morze od drugiej strony...
Brrrr ale zimny Baltyk....byc moze jak jeszcze troche przymrozi to bedzie kra.
Fotki ciekawe, o tym co mozna poprawic juz powiedziano, ale to co najwazniejsze czyli klimat oddany swietnie.:grin:
kadrowanie, przesuwanie itd to poboczne kwestie.
O tak, zgadzam się z kowaliksterem.
Czy ja dobrze rozumiem?Czy kadr,kompozycja obrazu to uboczne kwestie w tego rodzaju fotografi??
Czy ja dobrze rozumiem?Czy kadr,kompozycja obrazu to uboczne kwestie w tego rodzaju fotografi??
Czepiasz się :lol: Zgodziłam się w kwestii oddanego klimatu.
Wielkie dzięki za wszytki uwagi, przyznaje się bez bicia chyba za szybko się za nie wziąłem, pewno z tego faktu są braki w kompozycji i kadrowaniu. Powinny się uleżeć a nie tak na wariata obrabiać i publikować. Usiądę do nich raz jeszcze bo trzeba do klimatu dodać podstawowe elementy zdjęcia o których wspominał mirek i bufetowa.
Jolly pakuj się i przyjeżdżaj albo wskocz do Wisły kiedyś dopłyniesz do morza :).
wwwwoooolleeeeeeee kowal wcale nie jest tak zimno jak mogło by się wydawać zaledwie -3.
Jakby przymroziło z -15 przez 2 tyg było jeszcze ciekawiej zamarzający brzeg i całe paliki w lodzie :).
Pozdrawiam.
kowalikster
9.01.10, 18:34
Mirku oczywiście że ważne kwestie. Ale jak fotka ładnie oddaje klimat miejsca, dobrze można wyczuć co chciał autor pokazać to i niedociągnięcia schodzą na drugi plan. Nie zawsze kwestie odbioru... technicznego są ważne, fotka sama w sobie jest najważniejsza.
Tazzzzziku dla mnie każda temperatura poniżej zera to mróz, ja wolę +30 niż -10.
A tak jeszcze bym się Ciebie zapytał jak to jest z odczuwalnością teperatury nad morzem zimową porą - wszak wieje tam pewnie cały czas ale wilgoć powietrza większa. Poopowiadaj nam dziadku ;)
Kowallllll odczuwalność nie wiem nie marznę :).
ja łatwiej znoszę -20 niż + 30 .
Jak jest siarczysty mróz poniżej -10 to jest fajnie bo wilgoci brak, a jak słoneczko dopali miodzio piękne niebo i aż chce się łazić. tylko para oddechowa zamarza na wąsach i brodzie ale Tobie o nie grozi z wiadomych powodów. he
Najgorsza nad morzem jest około 0 tak od -2 do +5 wilgoć jak cholera. odczuwalne powiedzmy -10, ale cholernie nie przyjemne . a jak powieje tak z północy tak około 5 w skali to nawet nie ma po co wyłazić.
Nadrobiłam zaległości i muszę napisać , ze kadry 4,5,7 bardzo w moim guście. W ogóle fajny sposób patrzenia przez szkiełko. Czuć nowy powiew- świeże spojrzenie autora. Podoba mi sie sposób obróbki w kadrze 7 , kolorystyka bardzo ciekawa.
Wcale sie nie dziwię , ze na wariata wstawiane, ja też ten błąd popełniam zwłaszcza gdy z kadrów zadowolona jestem. Cóż w gorącej wodzie ..... zamiast w tej zimnej :wink:...
Bardzo fajne , czekam na więcej :grin:
Dzięki wszystkim za wizyty :)
dzis coś dla fanów malowania po ciele.
szybka relacja z "festiwalu tatuażu", który odbył się dziś w Szczecinie.
Powiem tak fatalne miejsce do robienia fot ciemno, ciasno i w powietrzu unosząca się tona nikotyny. Przekrój oświetlenia na stanowiskach od 2000k do samego końca skali. Brakowało tylko lampek choinkowych :). W sumie to impreza głównie ludzi ze Szczecina,
cieszy tym bardziej zdobyte przez ekipę z Koszalina 1 miejsce w tatuażu dużym czarnym i 3 miejsce w małym czarnym.
Wdzięczny temat.
Śliczna ta owieczka :D
-rep za brak dziary u taztaza ;)
fajny reportaż, owieczka rządzi :]
Kolejna wrzutka na 008 jest właścicielka owieczki i 2 z barankiem dopiero robionym :).
Bufetowa może następnym razem będzie +.
taz, przyznaj się gdzie sobie zrobiłeś dziarę:grin:
ps. ja dziś cały dzień uprawiałem bodyzasping i "padam na ryj" :eek: śnieg do pasa leży na polach, świetne warunki!
taz, przyznaj się gdzie sobie zrobiłeś dziarę:grin:
udało się nie zrobić dziarki , ale Krasnal czyli gość widoczny na zdjęciu 4 i 12 stwierdził ze ma dla mnie idealny wzór.
Heh, ciekawy reportaż. Narzekałeś na różniste światła, ale poradziłeś sobie chyba z tym problemem świetnie.
kowalikster
7.02.10, 23:34
Bardzo fajny reportaż. Szczególnie baranki itp stworki.
Cieszę się, że się podoba :),
środowisko dla wielu bardzo egzotyczne, ale w większości przypadków bardzo mili ludzie :), wystarczyło pogadać chwile i już można było włazić i foty robić.
Jolly poradziłem sobie ale nie było łatwo :) przydały się filierki dla wyrównania koloru błysku ze światłem zastanym.
Całkiem interesująco przedstawiłeś pracę i efekty powstajace w studio tatuażu. Zimowe znad morza ładnie oddają tę porę roku i zachecają do spaceru.
Całkiem interesująco przedstawiłeś pracę i efekty powstajace w studio tatuażu. Zimowe znad morza ładnie oddają tę porę roku i zachecają do spaceru.
Wiejo to nie były warunki studyjne to była impreza otwarta gdzie jedna z konkurencji było tatuowanie na miejscu. Ale obiecuje ze studyjne się pojawią niebawem, nawet są plany zrobienia stylizowanych fot tattoo.
Witam po przerwie, tak na szybko jedna z panoramek, przedstawiająca widok na Tatry z Rusińskiego wierchu
Szacun za reportaż...bardzo mi się podoba !! Super temat, super realizacja!
Gratuluje
NightCrawler
24.02.10, 10:32
Piękny widok. Ehhh zachciało mi się jechać gdzieś w góry... :)
Piękny widok. Ehhh zachciało mi się jechać gdzieś w góry... :)
Pięknie Pęknie ale u nas zawsze słonce prosto w obiektyw :)
nikolandia
24.02.10, 17:51
Cudny widok, i miłe wspomnienia z Tatr sie przypominają:)
Bardzo mi się podoba panoramka. Przepiękny widok.
Piękna ta panorama a dłuuuga.....:wink::grin:
Pozdrawiam :grin:
Dzięki za wyjaśnienie. Panorama swietna i przeglądanie jej koniecznie po powiekszeniu to przyjemność tym bardziej, że światło miałeś przeciw sobie ale efekt to wynagrodził.
Miło mi że Wam się podoba , będzie następna troszku z innego miejsca i może z nazwami i wysokościami szczytów :).
Kolejna panoramka tym razem z opisami mam nadzieje ze sie nie pomyliłem :) Widok z Górkowego Wierchu.
1 Szalony Wierch 2061
2 Płaczliwa Skała 2142
3 Hawrań 2152
4 Nowy Wierch 2009
4a Murań 1890
5 Lodowy Szczyt 2528
6 Jaworowy Wielki
7 Jaworowy Mały
8 Gerlach 2655
9 Szeroka Jaworzyńska 2210
10 Kończysta 2535
10a Żłobisty 2426
11 Ganek 2459
12 Wysoka 2560
12a Ciężki Szczyt 2520
13 Rysy 2503
14 Niżne Rysy 2430
15 Żabi Szczyt Wyżni
16 Żabi Koń 2291
17 Wołowy Grzbiet
18 Męguszowiecki Czarny 2410
19 Przełęcz Pod Chłopkiem 2307
20 Męguszowiecki Pośr. 2393
21 Męguszowiecki Wielki 2438
22 Cubryna 2376
23 Miedziane 2233
24 Dolina Pieciu Stawów
25 Skrajny Wołoszyn 2092
26 Posr. Wołoszyn 2117
27 Wielki Wołoszan 2155
28 Wielka Koszysta 2193
28a Mała Koszysta 2014
29 Świnica 2301
29a Pośrednia Turnia 2128
31 Skrajna Turnia 2096
32 Beskid 2012
33 Kasprowy Wierch 1987
Dalej po prawo Giewont :)
Chłopie... sprzedaj to do jakiegoś podręcznika geografii :)
Panoramka pikna.
Ło Dżizas... ale Ty kleisz... Pięknie kleisz :roll:
Marnujesz sie taz :mrgreen:
Piotr Grześ
27.02.10, 00:16
Aleś to piknie uczynił. Chylę czoła.
o w torbe jeża aleś się ładnie posklejał
Świetna robota z tą panoramą.Zastanawiam się,skąd u Ciebie taka znajomość tematu - hobby ? ;)
Rewelka, taz, naprawdę :)
Dzięki za wpisy, miło mi Was tu Wszystkich widzieć, z przykrością stwierdzam że więcej panoramek górskich nie będzie na razie, powstały one ze tak powiem przez przypadek :). Nie miałem więcej czasu na bawienie się aparatem.
Świetna robota z tą panoramą.Zastanawiam się,skąd u Ciebie taka znajomość tematu - hobby ? ;)
e-510 można powiedzieć że hobby, ale historia opisów jest nieco bardziej złożona.
Wku......się sam na siebie, że patrząc na tatry znam giewont i nic więcej. Postanowiłem coś z tym przykrym faktem zrobić. Najpierw zrobiłem foty aparatem, następnie zapioołem kamerę i zrobiłem panoramke w paru wariantach.
Wpadłem w hotelu na gotowe panoramy z opisami i metodą porównawczą coś tam zapisywałem, ale najbardziej pomógł mi pewien góral, podłączyłem kamerę do telewizora zasiedliśmy opisując szczyty. Po powrocie atlas geograficzny i google :).
Jakoś nie mogłem się napatrzeć na to se zrobiłem fote.
Pozdrawiam wszystkich oglądaczy.
e-510 można powiedzieć że hobby, ale historia opisów jest nieco bardziej złożona.
Wku......się sam na siebie, że patrząc na tatry znam giewont i nic więcej. Postanowiłem coś z tym przykrym faktem zrobić. Najpierw zrobiłem foty aparatem, następnie zapioołem kamerę i zrobiłem panoramke w paru wariantach.
Wpadłem w hotelu na gotowe panoramy z opisami i metodą porównawczą coś tam zapisywałem, ale najbardziej pomógł mi pewien góral, podłączyłem kamerę do telewizora zasiedliśmy opisując szczyty. Po powrocie atlas geograficzny i google :).
Jakoś nie mogłem się napatrzeć na to se zrobiłem fote.
No to pełen szacuneczek!
Ja wielokrotnie łapałem się na tym,że oglądając jakąś panoramę Tatr od biedy mógłbym rozpoznać tylko Kasprowego ew.Rysy i często zastanawiałem się dlaczego nie ma czegoś takiego co Ty świetnie zrobiłeś,na necie?
No a że góral miał w tym projekcie udział,to dodaje Twojej panoramie prawdziwego,góralskiego ducha.Hej! :)
Pozdrawiam.
NightCrawler
27.02.10, 17:37
Genialnie zrobione. Naprawdę kawał dobrej i solidnej roboty! Gratulacje.
Jak dla mnie to rewelacyjnie przedstawiłeś. Wielki szacun.
Dzieki za miłe słowa,
Teraz się zastanawiam gdzie to sprzedać :)
Dzieki za miłe słowa,
Teraz się zastanawiam gdzie to sprzedać :)
A ten goral by nie kupil?
Kolejna panoramka tym razem z opisami mam
Ale wypas....
Czad! Gratulacje - zarówno zdjęcia jak i realizacji z opisem.
A reportaż z dziarania - faajny.
pozdrawiam,
Dzięki za wpisy tym razem, portret człowieka przy pracy :)
Z ostatnich wolę pierwszy na którym skupiona twarz gra pierwszoplanową rolę. Co robi wiem dzięki opisowi bo ze zdjęcia tego wywnioskować nie mogę i było by to raczej niemożliwe oddać jedno i drugie. Poza tym bardzo ładne bw.
Wiejo rozumiem że tematyka tattoo jest dla wielu ludzi obca:) Właśnie chciałem się skupić na wyrazie twarzy i na maszynce niż na samym tattoo następne będą z fragmentem pracy.
Kolejne foto ze studia tattoo tym razem, wszystko co najważniejsze aby nie było wątpliwości czym się zajmuje człowiek trzymający to dziwne metolowe coś, co drga i brzęczy :)
Nie widząc całego planu na ostatnim zdjęciu, nie domyśliłabym się, że na tych dwóch pierwszych chodzi o studio tatuażu :) Pokazałeś dziewczynę bez żadnych podpowiadających szczegółów (tunele, dziary, strój) - ma "zwyczajną" bluzkę, krzyżyk na szyi, okulary. Mogłaby robić cokolwiek - montaż czegoś na taśmie produkcyjnej :)
Ostatnie kojarzy mi się z sceną z filmów sci-fi. Młoda pani technik dokonuje drobnej naprawy w powłoce androida ;).
Ostatnie bardzo na tak. Tatuowany model i jego spojrzenie dość twarde, klata w fantazyjnym wzorze i drobne ręce z maszynką wykonujące misterną robotę a w oddali skupiona twarz. Wydaje mi się, że jest tu wszystko powiedziane i fajnie współgra.
Piotr Grześ
10.03.10, 20:57
Bardzo ciekawe te ostatnie foty. Odkrywasz przede mną nieznany dotychczas świat, chyba se na starość coś wytatuuję, może jakieś logo Olympusclub? A co, na zlotach wszystkie laski by do mnie lgnęły:)
NightCrawler
10.03.10, 21:06
Gorzej jak nie tylko laski ;)
Bardzo ciekawe te ostatnie foty. Odkrywasz przede mną nieznany dotychczas świat, chyba se na starość coś wytatuuję, może jakieś logo Olympusclub? A co, na zlotach wszystkie laski by do mnie lgnęły:)
Logo niezły pomysł :) ale taki na całe plecy.
Rozwieje wątpliwości, osoba tatuująca to facet.:)
Ostatnie fajne.
A temu gosciowi to jeszcze zostal jakis kawalek klaty bez tatoo???:roll:
masakrer chyba nie na ciele tez niewiele miejsca zostało bez malowanki.
teraz jedna z ostatnich fot jakie zrobiłem i chyba ten stan się nie zmieni przez jakiś czas.
Pozdrawiam świątecznie bądźcie zdrowi i szczęśliwi.
dr_feelgood
3.04.10, 23:50
Zaje*** fotka z tatoo!
Taz...to ty teraz jestes Druch Taz??? :wink:
Tobie tez zycze spokojnych swiat, ale mam nadzieje ze w poniedzialek ktos wyleje ci na glowe dwa wiadra wody :mrgreen:
Pozdr.
no co Ty ja nie druh nigdy, za wiadra wody podziękuje. :)
Jak nie druh, to moze jakis skaut.
Wyprowadz sie w cieple kraje to cie woda nie beda lac.
Ja w poniedzialek bede suchutka :-P
masakrer skaut tez nie , fota jest zrobiona przy okazji drogi krzyżowej. nie jest to zdecydowanie mój klimat, a ciepła nie znoszę wole zimno:)
skoro nie bardzo mam jak robić zdjęć postanowiłem odkopać dawno nie ruszane foty.
kształt muzyki 2
skoro nie bardzo mam jak robić zdjęć postanowiłem odkopać dawno nie ruszane foty.
kształt muzyki 2
Taz, to ze z drogi krzyzowej to od razu zauwazylam, tylko bylo widac duzo mundurkow wiec musialam troche posmucic .
Ostatnie ciekawe. Udala ci sie zabawa z GO.
Ja osobiscie lubie takie wynalazki.
kształt muzyki 2
Kształt muzyki jest,tylko jakoś słabo ją słychać. ;)
pzdr.
Kształt muzyki jest,tylko jakoś słabo ją słychać. ;)
pzdr.
mogę zasiewać :) podkręć głośność w kuchence.
mogę zasiewać :) podkręć głośność w kuchence.
Ha ha,dawaj! :D
Skałt jakoś tak bez emocji ale kształt muzyki jak najbardziej. Wywołuje mimowolną cheć trącenia jednaj struny aby zobaczyć jej drganie i usłyszeć.
Intrygujace to ostatnie- a czego to struny? :)
Intrygujace to ostatnie- a czego to struny? :)
fortepian, wielki, ciężki, pięknie gadający:)
Oj Szopena bym posluchała w Filharmonii :grin:
Dzieciom w szkole puszczam mój ulubiony walc kropli wody :grin:
witajcie wszyscy , dziś kolejne szufladowe :)
Druga fotka z najnowszej wrzutki bardzo fajna, ładne światło.
Zgadzam się z Toko.
Lubię takie sielskie/rustykalne klimaty :grin:
hee z łapy bez statywu bez lamp i dziadkiem :) a jednak wychodzi.
Ładne wnętrze, do tego zacheca usiaść i pogadać przy kawie albo coś zjeść.
nie uwierzycie to piwnica w bloku z płyty betonowej takim, jedno piętrowym :)
nie uwierzycie to piwnica w bloku z płyty betonowej takim, jedno piętrowym :)
Nie wazne, ze to piwnica.
Liczy sie to, ze ktos mial wystraczajaco dobry smak i wyobraznie aby wyczarowac z niej taki sielski zakatek :wink:
dr_feelgood
16.04.10, 10:47
No, kreatywność godna naśladowania, podziwiam ludzi, którzy są w stanie coś takiego wyczarować z szarego nijakiego miejsca. Szacunek
Nie moglem się powstrzymać kolejny trening. będzie więcej.
[/url]
https://forum.olympusclub.pl/imgimported/2010/04/normal_drift01-1.jpg
[url=https://galeria.olympusclub.pl/albums/userpics/16272/normal_drift01.jpg]źródło (https://galeria.olympusclub.pl/displayimage.php?pos=-44168)
kowalikster
17.04.10, 18:33
Ładne. Ocenka w galerii.
Noo... dynamicznie i kolorki. Fajne.
Bardzo ładne, super kadr...ocena w galerii :grin:
powiem wam ze nic ostatnio nie sprawiło mi tyle radości co te foty, jedną łapka tez można:)
następne smażenie gumy.
kowalikster
17.04.10, 21:21
Pirewsze z tej serii najlepszeńsze.
Galeryjne naprawdę świetne daje poczucie prędkości. Z ostatniej wrzutki to najbardziej widzi mi sie palenie gumy gdzie kłęby dymu czuć charakterystycznym zapaszkiem a fan motoryzacji nie przejdzie obok niego bez zatrzymania.
Wiejo tak zapaszek :) w końcu było czym oddychać, dym dymem ale jak to mruczy.
i jeszcze jedno tym razem bardziej, wyciągnięte z gry.
w sumie sam nie wiem jak do tego podejść :)
dr_feelgood
18.04.10, 11:52
Wściekły samochód, to i wściekłe kolorki pasują. Jak dla mnie to dobra obróbka do takiego zdjęcia.
Wściekły samochód, to i wściekłe kolorki pasują. Jak dla mnie to dobra obróbka do takiego zdjęcia.
Dr-feelgood ma racje.
Lagodna obrobka do tej fotki chyba by nie pasowala.
Taka pojechana na calego jest ok.
nie da się ukryć że wściekła furmanka :), około 500 Nm, przednie kapcie w negatyw, odchudzony od oryginału o jakieś 450kg.
Taztaz, wariacka ta Twoja ostania fura. Wszystko na Tak :grin: A z tego co piszesz to i kilka kucyków więcej niż cywilna wersja to cudo ma :cool:
Rozumiem że to Twoja kareta na dojazdy do pracy ;)
Tylko uważaj cobyś znowu nie chodził z pancernym zarękawkiem
taz, swietna obrobka, swietne zdjecia, no i fura tez:grin:
został wymieniony silnik na v8 4,4l, nie ma sensu go kręcić ale znając właściciela niedługo to nastąpi :),ma zblokowany most, maszynka do driftu. niestety nie moja :)
fajnie że się podoba, ja jej tak nie pomalowałem już taka była:)
został wymieniony silnik na v8 4,4l, nie ma sensu go kręcić ale znając właściciela niedługo to nastąpi :),ma zblokowany most, maszynka do driftu. niestety nie moja :)
fajnie że się podoba, ja jej tak nie pomalowałem już taka była:)
Pomruk V8 faktycznie jest przyjemny choć w swojej R6 też nie narzekam na dźwięki. Ten silnik, jak dobrze pamiętam, fabrycznie ma ok 290KM i ponad 400Nm. Tak z ciekawości zapytam czy razem z silnikiem "wszczepiono" 6-cio biegowego manuala? :)
A co do upgrade-u to teraz chyba S62B50 :cool:
i jeszcze jedno tym razem bardziej, wyciągnięte z gry.
w sumie sam nie wiem jak do tego podejść :)
Zaszalałeś z tą obróbką. ;)
Kadr fajny,dynamiczny a autko zacne. :)
Pozdrawiam.
bardzo się ciesze że się podoba :) zawsze są obawy jak obrobiona fota zostanie przyjęta :)
dr_feelgood
21.04.10, 22:24
zawsze są obawy jak obrobiona fota zostanie przyjęta :)
No tu się zgodze ;-)
Wystrzałowe autko i wystrzałowe wręcz zdjęcie. Nie razi wręcz przeciwnie fajnie harmonizuje jedno z drugim.
bardzo się ciesze że się podoba :) zawsze są obawy jak obrobiona fota zostanie przyjęta :)
Widać,nie tylko Ty tak masz. ;)
pzdr.
Witajcie po przerwie dziś kwiatowo bo jakoś mnie tak naszło
Jeżówka (https://galeria.olympusclub.pl/displayimage.php?pos=-46658)
https://forum.olympusclub.pl/imgimported/2010/07/thumb_jezowka-1.jpg
źródło (https://galeria.olympusclub.pl/displayimage.php?pos=-46658)
Drugie zdjęcie na dużym ekranie robi wrażenie. Krople tak rzeczywiste, że aż ma się wrażenie, że woda wycieknie z ekranu. Ale jednocześnie wychodzą mankamenty małej głębi, szczególnie na pręcikach.
Cześć Taztazie,
Coś nie focisz ostatnio? Zmiany w życiu - brak czasu pewnikiem, trzeba na urlopie wypocząć...
kształt muzyki 2 (https://forum.olympusclub.pl/showpost.php?p=619047&postcount=427) - fajne, jeszcze jakby tak tylko jedna ze strun w GO drgała - to wtedy dźwięk by zdjęcie by wydawało. Tak jest spokojne i ciche, jak preludium do preludia.
kolejne szufladowe - Piwnica (https://forum.olympusclub.pl/showpost.php?p=621050&postcount=436) - Trudne warunki oświetleniowe miałeś. Podoba mi się, szczególnie drugie i szczególnie po informacji, że to w bloku jest.
kolejny trening (https://forum.olympusclub.pl/showpost.php?p=622124&postcount=444) - bardzo fajne, choć ciasno, za ciasno, ale bardzo fajne.
jedną łapka tez można | następne smażenie gumy. (https://forum.olympusclub.pl/showpost.php?p=622153&postcount=449) Pierwsze i ostatnie - dynamiczne i ciekawe. Statyczne już mniej, choć to spojrzenie z góry na trzecim - dobre ujęcie, ale brakuje trochę dramaturgii.
jeszcze jedno tym razem bardziej (https://forum.olympusclub.pl/showpost.php?p=622227&postcount=453) bardziej, dramaturgia pochodząca z chmurnego nieba jest, ale zgaszona przez tą zieleń trawy - cukierkowo się zrobiło, a szkoda, kadr dynamiczny.
kwiatowo bo jakoś mnie tak naszło (https://forum.olympusclub.pl/showpost.php?p=645265&postcount=467) - hmm.. jeśłi chodzi o pierwsze - to zupełnie mi "nie leży", taki badyl na środku niczego, zaś drugie ciekawsze, i kolorek i krople wody - fajne, choć też mocno centralnie.
Taztazie, pofoć trochę w pracy - na próbach. i zarzuć na foruma.
pozdrawiam,
Sawa dzięki za wizytę i za solidne opinie, niestety dopadł mnie fotograficzny spadek formy sam nie wiem czemu, ale staram się szukać kombinować. Myślę że z nową pracą znajdzie się więcej w serii kształtów muzyki, tylko że najpierw podłącze do stołu oświetlę jakoś, a na końcu zrobię fote może coś się urodzi godnego pokazania.
Pozdrawiam
Musiały Ci się uszy czerwienić bo myślałam o Tobie :grin: jak muzyczki słuchałam którąś mi polecił :grin:
Serdecznie pozdrawiam :grin:
Musiały Ci się uszy czerwienić bo myślałam o Tobie :grin: jak muzyczki słuchałam którąś mi polecił :grin:
Serdecznie pozdrawiam :grin:
Osz Ty, a ja się zastanawiać o co chodzi dobrze ze się wyświetliłaś, Przyjemnego odbioru. Mam nowe smaki muzyczne muahahahaha. Pozdrawiam
Obiecuję, że się przypomnę :grin:
dziś mam coś co wszyscy znają :) ale jakoś nie moglem się powstrzymać.
to taki spontaniczny wypad bez snu czyli cało nocne szwendanie się po 3 city.
Może i wszyscy znają, ale na pewno nie wszyscy mają taką ładną wakacyjną pamiątkę. :-P Podoba mi się.
i kolejne fragment Twierdzy Góry Gradowej w Gdańsku
Nocna extra. Zgadzam sie z Nevra. Ja tam bylam i takiej nie mam...:evil::mrgreen:
Nocne super! : )
Ostatnie ujęcie fajne, przestrzenne : )
Świetne nocne zdjęcie. Gładkość lustra wody aż bije po oczach ;)
Moze zagraj tymi ceglami i swiatlem,usuwajac nalot zolto-pomaranczowy.Moze w tym kierunku,Co?????
Abo tak-cieplej w cieniu,bo juz krzycza,ze za niebiesko:grin::grin::grin:
A tam zaraz krzycza :lol:
Bardzo fajnie zapodales Mirek, mnie takie kolorki o wiele bardziej odpowiadaja. Tak trzymaj.
niech się wytłumaczę, nie ważne ze właśnie takie kolory widziałem :) mirek jest zajebiaszczo
Też chciałam zaproponować odmłodzenie cegiełek, ale Mirek był pierwszy. Żywsze - lepsze.
Cześć Taztazie,
Taztazie, pofoć trochę w pracy - na próbach. i zarzuć na foruma.
Proszę bardzo foty zrobione w czasie ustawiania świateł na wesele :)
mam wrażenie że foty mi się przewracają albo wali mi się w oczach
dziś taki próbne zdjęcia do menu ze ślimakami i małżami :)
Taztaz, fajną Ty masz tą nową pracę :wink: Od razu światła sobie poustawiasz pod zdjęcia :)
Na pierwszym GO minimalna, ale coś w nim jest. Podoba mi się. Drugie również przyjemne. Chyba przez te delikatne barwy tak mi się podobają.
Jolly grunt to się ustawić :)
i kolejne ślimakowe
i kolejne ślimakowe
No to tylko pozazdroscić. Przy okazji jeszcze fotografem żywności zostaniesz i kolejna fucha :wink:
Ładnie, mięciutko. Może kadr widziałabym inny, taki bardziej po skosie.
Taz widze, ze dobrze ustawiony jestes :wink:
Podpisuje sie pod slowami Jolki co do pierwszej wrzutki, kolejna slimakowa jest ok tak jak jest.
następne ślimakowe myślę że będą jak szefom spodoba się pomysł :) będę focił takie do zjedzenia a nie po zjedzeniu mniam.
Czy konsumpcja będzie częścią zapłaty? Przewidujesz fotografowanie drinków? Są takimi wdzięcznymi obiektami - ta mnogość kolorów i blasków... :D
o tak drinki :) mnogość kolorów i kształtów szkła może spowodować zawrót głowy.
ładnie :) delikatnie i estetycznie :wink:
i kolejne ślimakowe
Witaj !
Pierwsze trochę rozgotowane,poza tym Bardzo Estetyczna Seria,
tak sobie myślę i myślę ... a może by tak
zacząć propagować nowy nurt sztuki współczesnej:
Konsumpcjonistyczny TAZTAZizm :grin: ?
Pozdrawiam
No to spożywamy dalej dziś polewamy z takiego oto baru
wczoraj bar dzisiaj szkło ze tak powiem poznaje teren :)
witajcie po przerwie. wrzucam fote z Łeby, wiem ze jest makabryczna jakościowo ale chyba inaczej się nie dało kto był ten wie. :) powiedzmy ze tak miało być jedna wielka plama.
Zaprawde powiadam Ci... 'barowe' foty bardzo dobre ;] Fajny nastrój, światło i kolory!
Kolejne barowe :) smacznego
Chcesz o tym porozmawiać :lol::wink::-P
Wieczorem łyknę kielicha miodóweczki, smaczek mi zrobiłeś :grin: