Zobacz pełną wersję : 760 uz
Czy mieliście z problemy z przegraniem zdjęć po przez opcję PC. Jak wchodzę w aparacjie w opcje PRINT to moge kopiować inaczej nie można .Czy to wina Olka czy mój błąd??
Nie mam problemow... powiem szczerze ze nigdy nie korzystalem z opcji PRINT, tylko zawsze PC i zdjatka bez problemu przerzucam do kompa.
Jaki masz system? Nie wiem jak w innych ale w moim WIN XP HOME dziala to bez zarzutu...
Mam XP I OFFICE 2000 PROFESIONAL ale chyba mam problem z USB bo na innych kompach chodzi bez problemu
No-shadow Kick
25.08.04, 12:37
Witam,
Office 2000 nie ma tu nic do rzeczy :D Wyraźnie jest problem z rozpoznaniem urządzenia przez USB. Chociaż w Windowsie XP powinno chodzić bez problemów to nie zawsze tak jest. Czy aparat podłączasz do komputera bezpośrednio czy za pomocą jakiegoś huba usb, np. wbudowanego w monitor? Spróbuj wejść do ustawień Właściwości systemu/sprzęt i dać "Skanuj w poszukiwaniu zmian sprzętu", ewentualnie spróbować w Kreatorze dodawania sprzętu.
Pozdrawiam
Dzieki z info. ale to co nalisałeś to nic nie dało. Pozostane na przegrywaniu po przez print-a.