Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: 760 uz

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

760 uz

Czy mieliście z problemy z przegraniem zdjęć po przez opcję PC. Jak wchodzę w aparacjie w opcje PRINT to moge kopiować inaczej nie można .Czy to wina Olka czy mój błąd??

Awatar djbartq
    Mieszka w
    Gorzów Wlkp.
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

ZADNYCH PROBLEMOW...

Nie mam problemow... powiem szczerze ze nigdy nie korzystalem z opcji PRINT, tylko zawsze PC i zdjatka bez problemu przerzucam do kompa.
    Jaki masz system? Nie wiem jak w innych ale w moim WIN XP HOME dziala to bez zarzutu...
    Olympus C-760 UZ + 128MB +16MB + Tulejka + UV King + Circular Polar King + Gwiazdka 6x +dekielek + statyw WT3550 + malutki statyw

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Mam XP I OFFICE 2000 PROFESIONAL ale chyba mam problem z USB bo na innych kompach chodzi bez problemu

Awatar No-shadow Kick
    Mieszka w
    Gdańsk Zawsze Wietrzny
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Witam,

Office 2000 nie ma tu nic do rzeczy Wyraźnie jest problem z rozpoznaniem urządzenia przez USB. Chociaż w Windowsie XP powinno chodzić bez problemów to nie zawsze tak jest. Czy aparat podłączasz do komputera bezpośrednio czy za pomocą jakiegoś huba usb, np. wbudowanego w monitor? Spróbuj wejść do ustawień Właściwości systemu/sprzęt i dać "Skanuj w poszukiwaniu zmian sprzętu", ewentualnie spróbować w Kreatorze dodawania sprzętu.

Pozdrawiam
    Olympus C-765UZ + parę dodatków
    Zapraszam do Galerii

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Dzieki z info. ale to co nalisałeś to nic nie dało. Pozostane na przegrywaniu po przez print-a.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów