Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : 765 UZ

blasius
16.07.04, 23:03
Mam 2 pytania!!
-Czy 765 UZ posiada tak jak 750 UZ obudowę metalową, czy z metalizowanego plastiku ?
-A jak jest z czasem reakcji? Czy rzeczywiście nowszy jest znacząco szybszy?
Wiadomo, chodzi o wybór, bo klasa cenowa podobna...

Pozdrowienia
Blasius

dadol
17.07.04, 00:45
Owszem, trzewia Olympusa C-765 skrywa obudowa z lekkiego stopu aluminium (nie jestem pewien ale tak jest we wszystkich modelach serii C-7xx, prosze mnie poprawic jesli sie myle).

Mam C-765 od paru dni. Nie mam skali porownawczej poniewaz C-750 bawilem sie raptem pare chwil w sklepie ale z tego co wyczytalem w sieci przed zakupem roznica w czasie jest choc nieznaczna. Nie spodziewaj sie WIELKICH roznic i MILOWYCH technologicznych krokow naprzod bo to nic wiecej jak tylko chwyt marketingowy jednak wiele osob twierdzi, ze roznica jest na plus dla C-765 oczywiscie.

Serwus

aptur
17.07.04, 07:44
To poprawiam. Moja była :) 740-tka miała obudowę plastikową. Ale zdjęcia i tak piekne robiła.

Pozdrawiam

Artur

No-shadow Kick
17.07.04, 10:13
C-765 przód ma metalowy a tył plastikowy. Na szybkość nie narzekam, bo mi na tym nie zależy, przynajmniej jak dotąd. Zresztą jest znośna. A aparat ten naprawdę polecam.

Pozdrawiam

RuLeZ
22.07.04, 11:41
Wczoraj kupiłem to cacuszko, jak narazie wiem gdzie sie robi zdjecia :) :P Pozdro

Webster
11.08.04, 00:10
Witam.

Chcialbym sie dowiedziec, jak wyglada sprawa ustawiania sie AF w ciemnosci (chodzi mi o ustawienie sie ostrosci np. przy slabo palacym sie ognisku, gdy chce sfotografowac jego uczestnikow). A w zupelnych ciemnosciach? Ile to trwa i czy aparat dobrze sobie radzi?

RuLeZ
17.08.04, 11:00
AF w ciemności niestety nie radzi sobie zbytnio, MF wskazany :)