Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: 765 UZ

Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

765 UZ

Mam 2 pytania!!
    -Czy 765 UZ posiada tak jak 750 UZ obudowę metalową, czy z metalizowanego plastiku ?
    -A jak jest z czasem reakcji? Czy rzeczywiście nowszy jest znacząco szybszy?
    Wiadomo, chodzi o wybór, bo klasa cenowa podobna...

Pozdrowienia
    Blasius

Awatar dadol
    Mieszka w
    Podbeskidzie
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Owszem, trzewia Olympusa C-765 skrywa obudowa z lekkiego stopu aluminium (nie jestem pewien ale tak jest we wszystkich modelach serii C-7xx, prosze mnie poprawic jesli sie myle).

Mam C-765 od paru dni. Nie mam skali porownawczej poniewaz C-750 bawilem sie raptem pare chwil w sklepie ale z tego co wyczytalem w sieci przed zakupem roznica w czasie jest choc nieznaczna. Nie spodziewaj sie WIELKICH roznic i MILOWYCH technologicznych krokow naprzod bo to nic wiecej jak tylko chwyt marketingowy jednak wiele osob twierdzi, ze roznica jest na plus dla C-765 oczywiscie.

Serwus
    Olympus C-765 UZ; 128MB + 16MB xD OLYMPUS; filtr UV KING; polar HAKUBA, Velbon DX-888; mnóstwo chęci... i klubowa smycz

Mieszka w
    pomorskie
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    To poprawiam. Moja była 740-tka miała obudowę plastikową. Ale zdjęcia i tak piekne robiła.

Pozdrawiam

Artur

Awatar No-shadow Kick
    Mieszka w
    Gdańsk Zawsze Wietrzny
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    C-765 przód ma metalowy a tył plastikowy. Na szybkość nie narzekam, bo mi na tym nie zależy, przynajmniej jak dotąd. Zresztą jest znośna. A aparat ten naprawdę polecam.

Pozdrawiam
    Olympus C-765UZ + parę dodatków
    Zapraszam do Galerii

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Wczoraj kupiłem to cacuszko, jak narazie wiem gdzie sie robi zdjecia :P Pozdro
    Olympus C-765 Ultra Zoom + 256 xD Olympus + tuleja + filtr UV KING'a

Mieszka w
    Krakow
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Witam.

Chcialbym sie dowiedziec, jak wyglada sprawa ustawiania sie AF w ciemnosci (chodzi mi o ustawienie sie ostrosci np. przy slabo palacym sie ognisku, gdy chce sfotografowac jego uczestnikow). A w zupelnych ciemnosciach? Ile to trwa i czy aparat dobrze sobie radzi?

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    AF w ciemności niestety nie radzi sobie zbytnio, MF wskazany
    Olympus C-765 Ultra Zoom + 256 xD Olympus + tuleja + filtr UV KING'a

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów