Zobacz pełną wersję : autoportret :-)
https://forum.olympusclub.pl/imgimported/2008/07/1589258-1.jpg
źródło (http://plfoto.com/1589258/zdjecie.html)
czyli Jeronimo w oku konia :))) a taka dziwna fotkę ostatnio zrobiłem i pomyślałem ze wrzucę tutaj. Ciekawe co mi napiszecie ciekawego :-)
pozdrawiam
Witam!
Pomysł bardzo fajny ;)
Kiedyś namiętnie robiłem fotki różnych rzeczy i ludzi "będących" w chromowanych detalach starych aut, ale jakoś zarzuciłem tę "twórczość". Jeszcze UZ 765 wtedy używałem ;)
Może warto ponownie popróbować ;)
Pozdrawiam
hmm jakieś to odbicie matowe i bez wyrazu :/
IMO bez tej muchy byłoby o wiele lepiej... ale pomysł ciekawy ;)
pozdrawiam
a mi mucha się najbardziej podobała :D mam tez bez muchy :PPP
Fajne. A mucha jak wisienka na torcie ;)
Hihi ... Jakiś czas temu miałem podobny pomysł i powstał :
no wlasnie-ostrosc zlapales na skorze a nie na odbiciu. dlatego wyszlo tak mdlo.
no wlasnie-ostrosc zlapales na skorze a nie na odbiciu. dlatego wyszlo tak mdlo.
Ale do kogo to było :-P
pewnie do mnie :P
to ja celowałem teleobiektywem w głowę konia :P LOL był problem żeby złapać ostrość bo za blisko byłem :D
Czyli robiłes fotkę konia a odbicie (i mucha) były gratis ;)
głownie to fociłem konie tarzające się w piachu... a że jeden był bardzo towarzyski to postanowiłem zrobić oko no i wyszło jak wyszło :]
Zresztą nie od dziś fotografuje oczy ... najładniejsze oko które zrobiłem to było oko mojego gekona lamparciego.
urlop mam wiec znalazłem czas na focenie i na forum... może mnie jeszcze natchnie i coś dziwnego wrzucę tutaj :]
pozdrawiam
urlop mam wiec znalazłem czas na focenie i na forum... może mnie jeszcze natchnie i coś dziwnego wrzucę tutaj :]
pozdrawiam
Dawaj, pasjami lubię dziwaczne kadry :)
Ale do kogo to było :-P
no zgadnij :-P
no zgadnij :-P
I na jednym zdjęciu jest skóra i na drugim ...
Jedno i drugie mdłe :-P
Nie jest łatwo :D
Nie chce zgadywać żeby gafy nie strzelić :wink:
heh, no na twoim ostrosc raczej jest tam gdzie powinna byc :)
heh, no na twoim ostrosc raczej jest tam gdzie powinna byc :)
Dziękuje za sprostowanie :wink:
A już zacząłem sie obawiać :)