List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Witam!
Pomysł bardzo fajny![]()
Kiedyś namiętnie robiłem fotki różnych rzeczy i ludzi "będących" w chromowanych detalach starych aut, ale jakoś zarzuciłem tę "twórczość". Jeszcze UZ 765 wtedy używałem
Może warto ponownie popróbować
Pozdrawiam
Sebaa
"Kto umiera bogatszy ten wygrywa"
"Życie jest pasmem straconych okazji"
"Dzień w którym kupię karabin nadchodzi."
hmm jakieś to odbicie matowe i bez wyrazu :/
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
IMO bez tej muchy byłoby o wiele lepiej... ale pomysł ciekawy
pozdrawiam
a mi mucha się najbardziej podobałamam tez bez muchy :PPP
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Fajne. A mucha jak wisienka na torcie![]()
Hihi ... Jakiś czas temu miałem podobny pomysł i powstał :
no wlasnie-ostrosc zlapales na skorze a nie na odbiciu. dlatego wyszlo tak mdlo.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
pewnie do mnie :P
to ja celowałem teleobiektywem w głowę konia :P LOL był problem żeby złapać ostrość bo za blisko byłem![]()