Zobacz pełną wersję : popRAWka 17/2020 - Dogrywka
227060
popRAWka 17/2020 - Dogrywka
W głosowaniu nie doszło do rozstrzygnięcia w związku z czym mamy dogrywkę.
Do rywalizacji stają trzy prace.
Można głosować tylko na jedną.
Link do zdjęcia poglądowego: klik (https://forum.olympusclub.pl/attachment.php?attachmentid=226946&d=1602871255)
Na dogrywkę przeznaczone są 2 dni czyli do 28.10. 2020 - środa
Numer pracy nad zdjęciem, a w nawiasie numer porządkowy z głosowania (https://forum.olympusclub.pl/threads/121421-popRAWka-17-2020-G%C5%82osowanie?p=1393102#post1393102).
1 (2)
227061
2 (3)
227062
3 (5)
227063
Jeżeli dogrywka nie przyniesie rozstrzygnięcia zostaną przyznane równorzędne 1 miejsca.
Zapraszam do głosowania.
Załatwione! Mój faworyt ma +1 :wink:
Po 10 głosach dwie prace remisują.
easy_rider
26.10.20, 23:11
Po 10 głosach dwie prace remisują.
Będzie dogrywka dogrywki... no chyba że mój głos wszystko zmieni :mrgreen:
Będzie dogrywka dogrywki... no chyba że mój głos wszystko zmieni :mrgreen:
Trochę zmienił, jest bardziej remisowo niż wcześniej:)
Najciekawszą wydaje się praca obecnie wygrywająca...
Każdy ma swoje typy, gusta.
Gdyby kogokolwiek interesowało w ogóle, co właściwie jest na zdjęciu, mały sneak peak...
https://infogdansk.pl/bastion-zubr/
No, jest 20 głosów, będzie przeciek :)
No, jest 20 głosów, będzie przeciek :)O ile prowadzący dziś zajrzy.
A tymczasem trzeba poprosić o kolejne głosy, być może głosy rozstrzygające.
No, jest 20 głosów, będzie przeciek :)
Będzie:). Mamy jedną pracę nieco z przodu, na 2 miejscu remis.
to jak sie skonczylo glosowanie - to moge napisac ze zastanawiam sie czy glosowalam na Bodzipa prace (nr 2 w dogrywce a 3 w glosowaniu glownym)
czy jednak to czyjas inna praca ??
A jednak, ostatnie głosy stały się rozstrzygającymi, gratuluję obu zwycięzcom i wszystkim uczestnikom oraz głosującym bez wyjątków.
a z ciekawosci ktore z tych 2ch fot rzutem na tasme wskoczylo na 1 miejsce ?
czy to slodka tajemnica prowadzącego i admino-modów ?
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
nie wiem kto jest autorem 3ki* - ale dla mnie zbyt wyciągnięta jesli chodzi o jasność i swiatlo
zdecydowanie jestem fanem nr 2 *
i choc z reguły raczej nie biore udzialu w dogrywkowych glosowaniach jak moja fota jest jedną z wybieranych - to tu zrobilam wyjątek ;)
* numeracja z dogrywki ;)
...
To nie jest tajemnica. Trójka.
A teraz czekamy na wyniki oficjalne.
Dobrze, przynajmniej nie muszę nic wymyślać :mrgreen:
A dla zwycięzców gratulacje :)
Dobrze, przynajmniej nie muszę nic wymyślać :mrgreen:
A dla zwycięzców gratulacje :)
to jak sie skonczylo glosowanie - to moge napisac ze zastanawiam sie czy glosowalam na Bodzipa prace (nr 2 w dogrywce a 3 w glosowaniu glownym)
czy jednak to czyjas inna praca ??
czyli zgadłam ze 2ka Bodzia ;)
Tradycyjnie.
Gratulacje dla zwycięzców !!! :mrgreen:
Chwała pokonanym ! :mrgreen:
Dzięki za głos na moje "dzieło".
czyli zgadłam ze 2ka Bodzia ;)
Zgadłaś :)
Ja tylko usunąłem trawę, reszta się sama wywołała. A trawa poszła do kosza, bo mi nijak do zdjęcia nie pasowała.
no mi perspektywa totalnie nie siedziala w tym zdjeciu wiec troche sie pobawilam by ją ciut poprawic
Zgadłaś :)
Ja tylko usunąłem trawę, reszta się sama wywołała. A trawa poszła do kosza, bo mi nijak do zdjęcia nie pasowała.
Grzyby wyrywa, trawę wyrywa i tak dba o środowisko. :shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Grzyby wyrywa, trawę wyrywa i tak dba o środowisko. :shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Przecież dawno temu dostał je w posiadanie... I używa dla potrzeb swoich.
Wyniki rywalizacji (https://forum.olympusclub.pl/threads/121421-popRAWka-17-2020-G%C5%82osowanie-i-Wyniki?p=1393279&viewfull=1#post1393279) w wątku z głównym głosowaniem popRAWki Edycja 17/2020.
czy to slodka tajemnica prowadzącego i admino-modów ?
Nie jest to tajemnicą. Sytuacja w dogrywce była dość dynamiczna. Na początku (po 10 głosach) Twoja praca odstawała o 2 głosy, a na pierwszym miejscu były z ta samą ilością głosów prace Bodzipa i Cru.
Był moment, że wszystkie miały po tyle samo głosów (ok. 14 czy 15 głosujących było wówczas). Przewagę praca 1 zyskała pod koniec głosowania (2 głosami), a rzutem na taśmę można powiedzieć dołączyła praca 3 (Cru)
Byłem pewny, że do podium nie dotrę... hmm.
Wyniki rywalizacji (https://forum.olympusclub.pl/threads/121421-popRAWka-17-2020-G%C5%82osowanie-i-Wyniki?p=1393279&viewfull=1#post1393279) w wątku z głównym głosowaniem popRAWki Edycja 17/2020.
Nie jest to tajemnicą. Sytuacja w dogrywce była dość dynamiczna. Na początku (po 10 głosach) Twoja praca odstawała o 2 głosy, a na pierwszym miejscu były z ta samą ilością głosów prace Bodzipa i Cru.
Był moment, że wszystkie miały po tyle samo głosów (ok. 14 czy 15 głosujących było wówczas). Przewagę praca 1 zyskała pod koniec głosowania (2 głosami), a rzutem na taśmę można powiedzieć dołączyła praca 3 (Cru)
lubie takie glosowania - w foto miesiaca tez czasami tak bywa ;)
cos sie wtedy dzieje ;)