PDA

Zobacz pełną wersję : Zdjecia z mojej strony poczatki fotografowania foto rózne

siwyx
4.05.08, 12:33
witam jako ze niedawnoz aczołem zabawe w fotografa dodaje zdjecia osobiscie mi sie bardzo podobaja oceny mile widziane pozdrawiam :)

helmuth
4.05.08, 12:52
Przesadziłeś ;) Za dużo na raz, za duże zdjęcia! Takie wielkie trudno obejrzeć- albo trzeba przewijać albo zwiększyć rozdzielczość ekranu. Nie każdy na codzień używa tak dużej.

Smerf Maruda
4.05.08, 12:55
Nie dość, że za dużo, to jeszcze wszystkie są brzydkie. Aaaa!

siwyx
4.05.08, 12:56
Przesadziłeś ;) Za dużo na raz, za duże zdjęcia! Takie wielkie trudno obejrzeć- albo trzeba przewijać albo zwiększyć rozdzielczość ekranu. Nie każdy na codzień używa tak dużej.

uwierz ze te foty to jeszcze sa małe jakbym dał orginał to było by dopiero jajo a co do duzo naraz dałem zdjecia róznie, pozatym lepiej wszytko zeby było w 1 poscie niz po 2-3 zdjecia w innych postach chciałem dobrze....:lol:

p.s zachwile poprawie foto beda mniejsze jak chcecie ;)

helmuth
4.05.08, 13:03
...lepiej wszytko zeby było w 1 poscie niz po 2-3 zdjecia w innych postach chciałem dobrze...
Otóż chyba jednak nie! Łatwiej oceniać kiedy jest mniej zdjęć i numeruj je- łatwiej będzie je nazywać przy ocenianiu :)

siwyx
4.05.08, 13:04
Otóż chyba jednak nie! Łatwiej oceniać kiedy jest mniej zdjęć i numeruj je- łatwiej będzie je nazywać przy ocenianiu :)

Ok mój bład zwracam honor

Igorra
4.05.08, 14:35
hmm... spróbuj fotografować coś ciekawszego.

siwyx
4.05.08, 15:27
hmm... spróbuj fotografować coś ciekawszego.

cały czas próbuje dopiero sie ócze :wink:

Igorra
4.05.08, 15:45
Ale nie przejmuj się ja też się "ócze" i swoimi zdjęciami nie powaliłam :D
Ale wkońcu się uda ;) Pozdro

Kaz de Wro
4.05.08, 21:52
Ale nie przejmuj się ja też się "ócze" i swoimi zdjęciami nie powaliłam :D
Ale wkońcu się uda ;) Pozdro
Dobre podejście do tematu!
Powodzenia:)

siwyx
5.05.08, 19:00
Ja sie tym wcale nieprzejmuje wiadomo poczatki sa trudne ale kiedys bedzie napewno dobrze :)

helmuth
5.05.08, 20:16
I tej wersji się trzymaj! :D

Igorra
5.05.08, 22:59
A lustrzanką robisz te zdjęcia?

Mirek54
5.05.08, 23:10
A lustrzanką robisz te zdjęcia?

To czy lustrzanka czy nie to nie ma nic do rzeczy.
Rob fotki glowa,najpierw pomysl co chcesz pokazac,pozniej zastanow sie nad swiatlem-wykorzystaj go bez litosci i nacisnij migawke.
Aparat Ci tylko pomaga-nie zrobi nic bez Twojej ingerencji.

helmuth
6.05.08, 08:25
Chociaż nie zawsze widzi to samo co ten co go trzyma :D Im mniej doświadczony "trzymacz" tym różnica jest większa.

Igorra
6.05.08, 21:58
To czy lustrzanka czy nie to nie ma nic do rzeczy.
Rob fotki glowa,najpierw pomysl co chcesz pokazac,pozniej zastanow sie nad swiatlem-wykorzystaj go bez litosci i nacisnij migawke.
Aparat Ci tylko pomaga-nie zrobi nic bez Twojej ingerencji.

Moim zdaniem zdjęcia robione lustrzanką są wiele ładnijesze, z doświadczenia. Wydaje się że nie aparat nie wazny wazny talent do robienia zdjeć a niestety nie zawsze tak jest:wink: