witam jako ze niedawnoz aczołem zabawe w fotografa dodaje zdjecia osobiscie mi sie bardzo podobaja oceny mile widziane pozdrawiam![]()
witam jako ze niedawnoz aczołem zabawe w fotografa dodaje zdjecia osobiscie mi sie bardzo podobaja oceny mile widziane pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez siwyx ; 4.05.08 o 13:13
PrzesadziłeśZa dużo na raz, za duże zdjęcia! Takie wielkie trudno obejrzeć- albo trzeba przewijać albo zwiększyć rozdzielczość ekranu. Nie każdy na codzień używa tak dużej.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nie dość, że za dużo, to jeszcze wszystkie są brzydkie. Aaaa!
uwierz ze te foty to jeszcze sa małe jakbym dał orginał to było by dopiero jajo a co do duzo naraz dałem zdjecia róznie, pozatym lepiej wszytko zeby było w 1 poscie niz po 2-3 zdjecia w innych postach chciałem dobrze....
p.s zachwile poprawie foto beda mniejsze jak chcecie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
hmm... spróbuj fotografować coś ciekawszego.
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ale nie przejmuj się ja też się "ócze" i swoimi zdjęciami nie powaliłam
Ale wkońcu się udaPozdro
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"