Niniejszy wątek służy do prowadzenia dyskusji na temat wątku „Rzuć wyzwanie – podejmij wyzwanie (wątek otwarty)”.
Niniejszy wątek służy do prowadzenia dyskusji na temat wątku „Rzuć wyzwanie – podejmij wyzwanie (wątek otwarty)”.
A nie mowilem, ze Olympus wynajal wodzireja?![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
To może zaśpiewajmy?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Skupcie się na temacie. Może być ciekawie.
Ex-dziewczyna
(W tym wpisie nawiązuję do węża z filmiku zamieszczonego przez bufetową).
Moja ex-dziewczyna upiła się kiedyś dokumentnie podczas jakiejś imprezy, wpadła do wanny, łamiąc suszący się tam mój japoński parasol, podbiła sobie oko, zwymiotowała i na koniec umyła się apaszką.
Nazajutrz miała prowadzić zabawę w klasach szkoły podstawowej od pierwszej do trzeciej. Włożyła okulary przeciwsłoneczne, mokrą apaszkę owinęła wokół szyi i pojechała taksówką do szkoły.
Podczas zabawy zaproponowała, żeby zrobić węża. Biegła na początku, ciągnąc za sobą korowód dzieci, a te dzieciaki, które były na końcu, nie wytrzymywały pędu i obijały się na zakrętach o ściany.
Tak właśnie może wyglądać dobra zabawa: albo pijaństwo, albo wąż i obijanie się o ściany.
The question is, who cares?
Czyzby ADM mial jakies zastrzezenia co do jakosci naszych wpisow?
Przeciez nawet nie ruszylismy wlasciwego watku - trwa jak Nike na strazy Warszawy.
Zawsze mozna pousuwac niewygodne posty
Dodam, ze nie czuje sie na silach poddac ocenie jakiegokolwiek mojego zdjecia przez kolege cckk, wiec raczej sie nie skusze.
Jego wnikliwy, doskonaly, przeogromny, najwiekszy i wrecz niewyobrazalny talent fotograficzny od razu obnazy moje niedoskonalosci, slabosci, cienkosc i zapewne glupkowatosci, uwidocznione na moich wyfocinach.
Nie - dziekuje.
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 11.08.15 o 14:42
W swej glupcie wrzucam wszystkich do jednego worka.
Poza tym nie sadze, zeby temat nie byl dyskutowany na forum ADM'u i decyzje Hadesa sa podejmowane jednoosobowo.