Za co można dostać mandat?
Za co można dostać mandat?
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Za różne "cięższe przewinienia". FAQ
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Znalazłem takie coś:
5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez użytkowników na łamach forum.olympusclub.pl treści:a) zawierających groźby,6. Zabronione jest działanie wymierzone w sprawne funkcjonowanie forum.olympusclub.pl takie jak dublowanie kont, rejestrowanie się kilka razy tej samej osoby na różnych kontach, spam i flooding.
b) propagujących przemoc,
c) sprzecznych z prawem (w tym wzywających do popełnienia przestępstw),
d) wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej i etnicznej,
e) obscenicznych,
f) obraźliwych,
g) wulgarnych,
h) oszczerczych,
i) uznanych powszechnie za naganne moralnie lub społecznie niewłaściwe,
j) stanowiących przekaz reklamowy,
k) szkalujących osoby publiczne,
l) obrażające ludzi i innych użytkowników tego forum.
7. Złamanie zasad §5 i §6 łączy się z bezpośrednim, natychmiastowym i trwałym usunięciem z listy użytkowników jeżeli zajdzie taka potrzeba wraz z powiadomieniem organów ścigania o zaistniałym przestępstwie. Aby wspomóc te działania rejestrowane są adresy IP autorów.
a,f,i,l naruszone wielokrotnie - według regulaminu wielokrotny wylot.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To nie jest granica absurdu, admin ma swoje "plany" ad klubowicza, jeżeli komuś to nie odpowiada, są narzędzia:
raport czy PW, żeby się np. dowiedzieć: czemu tak a nie inaczej.
P.S.
Czyścił i właśnie wtedy padł pierwszy mandat.
Drugi jakoś niedługo po nim.
---
edit:
też mamy nażędzia choćby reputacja, nie?
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 13.08.15 o 21:58 Powód: dopisek: "edit:" i reszta po nim
Plany admina są ponad regulaminem? Proponuję zmianę regulaminu: "coś tam, coś tam, chyba, że admin ma inne plany"Reputacja to fajna zabawa, a przypadek kol. cckk chyba nieco wykracza poza granice zabawy
no w każdym razie poza granice dobrej zabawy
![]()
Kolega Cezary sam zadeklarował, że jeśli coś jest niezgodne z tematem wątku, to będzie piętnował, raportował etc. W związku z czym ja przyjąłem jego zasady i w momencie, gdy widzę post kolegi Cezarego jawnie naryszający zasady panujące na forum, wysyłam raport. W końcu jesteśmy dorośli. Skoro ktoś ustala jakieś zasady, to sam powinien się ich trzymać, plus dodatkowo zaakceptować zasady opisane regulaminem forum oraz tzw. zwykłą przyzwoitością.
The question is, who cares?