Brudy są na matówce, a nie na lustrze. Jeżeli dmuchanie gruszką nie pomaga -> serwis.Zamieszczone przez geo
Zrobią Ci to za free.
Brudy są na matówce, a nie na lustrze. Jeżeli dmuchanie gruszką nie pomaga -> serwis.Zamieszczone przez geo
Zrobią Ci to za free.
5Dm3
Uzywam od czasu do czasu odkurzacza, a tak poza tym to się nie przejmujęWażne, że na zdjęciach nie ma.
Dmuchnij parę razy groszka. Najczęściej pomaga, jak wlazło za matówkę to lepiej to OLAĆ!
Ja fabrcznie miałem zaczepy chyba poluzowane (od matówki) bo podczas pierwszego dmuchania (dotknąłem końcówka gruszki) wyleciała mi makóweczka! A że są bardzo delikatne (o czym nie wiedziałem) to mam już porysowaną!
Lepiej zostawić na miejscu, w końcu na zdjęciach tego niema! Za parę dni przestaniesz to nawet dostrzegać, a a jak nie to serwis![]()
Przy okazji ile kosztuje wymiana matówki na nową!?![]()
Kiedyś, ale to było dawno (tak z rok temu) chodziły posty o gościu co robił matówki na zamówienie, z podziałkami i innymi bajerami, poszukaj może jeszcze robi, nawet niedrogie były o ile dobrze pamiętam to coś ponad stówę.
Podziałka na matówce? Ciekawe. Pewno chodzi o klin.Zamieszczone przez MariuszM
Swoją drogą - mam taką do E-1 na sprzedaż![]()
Raczej z tego co pamiętam, to były też wersje z dwoma pionowymi i dwoma poziomymi kreskami, przecinającymi się w mocnych punktach.
O już znalazłem, były wersje z klinem i za dopłatą z liniami złotego podziału:
https://forum.olympusclub.pl/topics2...-pl-vt5932.htm
Dzięki już nawiązałem kontakt!Zamieszczone przez MariuszM