nie dawaj mu już nic, nie wyłączając córki. Chyba że przyniesie w ząbkach E-3![]()
nie dawaj mu już nic, nie wyłączając córki. Chyba że przyniesie w ząbkach E-3![]()
Żaden fotograf lub pretendent do takiego miana nie zniesie rys na obiektywie i to nie są pierdoły paszczol i nawet wkręcenia zasłaniającego je filtra nic nie da-zostaje świadomość. Wyrazy szczerego współczucia dla hokana.
Dobry zwyczaj - nie pożyczaj. Jeszcze lepszy - nie oddawaj...![]()
![]()
![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
A ja dziś siostrze pożyczyłem swójRodzina więc nie wypadało odmawiać, może wróci cały.
WitamZamieszczone przez witia1
OK - myślałem , że C8080 - to podobna budowa do 7070 czy 5060.
Serwis olympusa stosuje zryczałtowane opłaty za naprawę, myślę, że naprawa nie będzie tańsza od mojego przypadku (uszkodzone pokrętło ON/OFF) czyli około 530zł
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Czy ja coś pisałem, że pierdoły??? Też współczuję i napisałem tylko, że albo allegro albo serwis, bo na pewno bym się nie przyzwyczaił do rys... I dodałem, abyśmy mówili o aparacie nie o zienciu...Zamieszczone przez Don Pedro
Dawno temu sprawdzalem na cudowej tokinie efekt wlosa i paru ich na przedniej soczewce. Testy kreskowe cz-b.. Zmiekczalo. Nie pamietam juz szczegolow i zapewne zaleznosci przeslona- miekkosc byly podrecznikowe. W kolorze zapewne beda malo dostrzegalne. Pytanie ogolne i na poziomie poczatkowym: czy z RAW mozliwe jest uzyskanie w miare prosto wyciagow R, G, B? Prosze nie wysmiewac i nie pytac po co mi to. :!:
A rada by nie wpuszczac na pokoje sprawcy bez sprawnego aparatu sluszna i sprawiedliwa i oby skuteczna. Hogh!