Wracając do lata...
7.
8.
Wracając do lata...
7.
8.
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 18.08.15 o 09:14 Powód: grze cznościowo dodam numerację
A tym oto wakacyjnym kiczem żegnam się z miłym Forum na ponad tydzień...
aaa, i po urlopie obiecuję numerować zdjęcia
9.
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 18.08.15 o 09:14 Powód: grze cznościowo dodam numerację
Olus z podpietym 14-42 swietne. Wracajac do lata rowniez swietne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
A po urlopie też będą foty i będziemy oglądać i cieszyć się razem![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Twoje zdjeci blizej/nr/ nieznane bardzo mi sie podoba.
Światło po prostu umiesz wykorzystać, cieszy to oczy. Będę tu częstym gościem![]()
hej,
pierwsze zdjęcia z parku rzeczywiście nastrojowe. te zimowe kadry możnaby rzec, że klasyka . z ostatnich wędkarski klimat jest w moim guście
miło pooglądać
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Dziś wieczorem wróciłem z krótkiego urlopu. Pofociłem niewiele, za to więcej porowerowałem i pomachałem wiosłem na Brdzie. Kilka zdjęć urlopowych poniżej. Część z nich zrobiona z kajaka.
10.11.12.13.
14.15.16.17.
Świetne zdjęcia. Zwłaszcza 7 (IMGP5022.jpg) mi się pdoba![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Witaj,
Przyjemne zdjęcia - te smugi światła z pierwszego posta bajkowe, z mojej perspektywy i zainteresowań- to świetne tło do jakiegoś kadru z czynnikiem ludzkim!
Z chłodnych kilka mi przypadło do rozpalonego gustu, jednak prosiłbym o numerację zdjęć - będzie można odnieść się do określonej pozycji.
Kajakowe - klimaty jakie lubię - pływanie kajakiem po pustej rzece nie przynosi tak wiele radości jak wtedy, kiedy trzeba pokonywać przeszkody.
pozdrawiam,