W końcu tu trafiłem, ale kolega z Krakowa, a na piwo z naszym TWA to nie łaska się wybrać?![]()
W końcu tu trafiłem, ale kolega z Krakowa, a na piwo z naszym TWA to nie łaska się wybrać?![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Kiedyś w końcu muszę, bo aż mi głupio...
Ładna ostatnia wrzuta.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
73 i 74 bardzo klimatyczne. 73 pobudza ciekawość co też kryje się za tym zakrętem, a 74 mówi: o nie kolego, to nie koniec drogi. W ogóle takie sherlockowe klimatyszczególnie 73.
"Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby"
Stanisław Jerzy Lec
W uliczki przyjemnie wejsc.
Nad morzem to w ogóle najprzyjemniej jest pomiędzy wrześniem a majem, kiedy nie ma tłumów turystów.
A ten z "tryzubem" - świetnie wyszedł.![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
W sumie to wszędzie jest najfajniej poza sezonem - w górach, lasach... i nad jeziorami też. Boję się tylko, co będzie jak wszyscy zaczną jeździć "poza sezonem"...![]()
Ostatnio edytowane przez Paffcio ; 23.11.15 o 12:28
Z dzisiejszego mglistego spaceru
75.
Co do ostatniego - ma początku pomyślałem, że może lepiej jakby więcej kontrastu, ale nie upieram się. Jest historia, więc jest to, co najważniejsze, można dodać trochę 'mejkapu' żeby ją podkreślić, ale nie trzeba.
Co do poprzednich wrzut zdjęciowych - wiele mnie zainteresowało, choćby koń jesienny - fajnie zapodany. Trójmiasto magiczne, fakt, lubię Gdańsk.
Widać też, że dokonujesz świadomej selekcji, nie zasypujesz nas, odbiorców, 'czym popadnie - za co bardzo dziękuję!!
pozdrawiam,
Najlepszego Wszystkim w Nowym Roku!
No i sylwestrowo tj. z wczoraj. Krajobrazy jak z jesieni, ale co zrobić, śnieg to tylko na starych obrazkach
76. 77.