Fotka bez zadnych przygotowan, ot tak, pstryk ...
Fotka bez zadnych przygotowan, ot tak, pstryk ...
Ładne, ale coś chyba nie tak jest z ostrością i przydałoby się je doświetlić (przynajmniej ja bym tak popróbował - nie znam się - choćby za pomocą białej kartki odbić trochę światła).
PS: nick wybrałeś przypadkowo, czy też coś Cię łączy z IBM?![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Zamieszczone przez daghda
Stoi pod moim biurkiem
![]()
Co do ostrosci, moze troszke przesadzilem w programie graf ?
Kazdy monitor inaczej pokazuje.
Ale jak pisalem, fotke zrobilem bez zadnych ustawien, zastanawiania sie nad WB ...
Ot, corka sie popatrzyla, wydawalo mi sie ze bedzie ladnie, cyk....![]()
Ładny portret. Przez cień twarz podzieliła się sztucznie na pół i to trochę razi.
Bueheheheh, dobre z tym IBM
Co do zdjęcia - napisałem, że jest ładne. Ale na mojej matrycy (z połyskliwą powierzchnią) to zdjęcie wychodzi stosunkowo ciemne. Więcej światełka.
hummmm, a co takie smieszne? netfinity 5000 + 2x SCSI "robi" jako stolik pod plecak, torbe z aparatem itp.
Nie mam czasu wymienic mu wentylatorow na cichsze, by mogl sie wkomponowac w "szum" domowy![]()
Netfinity to stare serwery IBM. A dlaczego się śmieję? Zboczenie zawodowe czyli pracuję w IBM![]()
![]()
A to wygladalo tak - zachod slonca, corka stala od slonecznj strony lewa strona, z drudiej strony duzy cien - drzewa ...Zamieszczone przez emc2
Wlasnie po ogladneciu wielu fotek ta wydal mi sie ciekawa, zwroc uwage na wlosy z ciemnej strony zdjecia, sa podswietlone sloncem.
Ale jak pisalem, fotka calkiem przypadkoa.
Ale jaki dobre
Wprawdzie 5000'tki juz nie uzywam, jak pisalem stoi jako ...? hummm... co polozysz to lezy, jako zabytek, bo tak!
![]()
Ale ma 2 procki, jakies 512 RAM ECC.
Wracając do fotki - czekamy na następne.