Hmmm... to posty brzmią jak jakieś wyznania miłości![]()
Pytanie No. 1
Czy będą jakieś rabaty dla klubowiczów?![]()
Hmmm... to posty brzmią jak jakieś wyznania miłości![]()
Pytanie No. 1
Czy będą jakieś rabaty dla klubowiczów?![]()
Witaj Piotrze.
Może podasz jakąś linę do strony ze sprzętem Hensela?
Pozdrawiam
R.
Rabaty myślę, że Piotr przewidział i to spore...Zamieszczone przez C+
- ale tak już na serio: należy spodziewać się niższych cen jak w ubiegłym roku? - chociażby ze względu na kusy walut w odniesieniu do pln, czy też były jakieś podwyżki...?
Henseli używam, świetne lampy.
(na stronie Hensel Polska jest błąd. Powinno być UMBRELLAS, a jest UMRELLAS (brakuje B))![]()
Zamieszczone przez C+
Pytanie z gatunku moich ulubionych. U mnie trwa nieustająca promocja
Pod koniec zeszłego roku była podwyżka cen w Polsce jako kalka henslowej podwyżki dla dystrybutorów. Nie należy spodziewać się niższych cen na cały asortyment. Ale prawdopodobnie możliwe byłoby wynegocjowanie u Hensel'a lepszych cen na bardzo konkretne zestawy sprzętu sprzedawanego w Polsce. Pamiętajcie, że ja jestem na tym forum GOŚCIEM i nie chcę uprawiać zakamuflowanego marketingu nastawionego na szybki zysk. Skupmy się na tematach technicznych a sprawy handlowe załatwiajmy poza forum. Co na to administracja forum ?Zamieszczone przez AndrzejSzczecin
Dzięki za czujność. Ten błąd (i pewnie inne) znikną po aktualizacji strony.Zamieszczone przez dzemski
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Witaj !
www.hensel.pl (PL)
www.hensel.de (DE/EN)
www.henselusa.com (EN/USA)
Pozdrawiam
Piotr Paszkiewicz
Jestem jak najbardziej za - pytałem ogólnie o tendencje - trudno na forum dyskutować o szczegółowych cenach - to bez sensu.Zamieszczone przez hensel
Witaj Piotr, dzięki Tobie we Wrocławiu liznąłem trochę praktyki w kwestii świateł...
Nie ma, czy nie mogę znaleźć cennika na polskiej stronie?
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl