Strona 55 z 59 PierwszyPierwszy ... 5455354555657 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 584

Wątek: Olympus OM-D E-M10 Mark II

  1. #541
    Awatar Hiszpan63
    Dołączył
    Jan 2018
    Mieszka w
    Warszawa
    Posty
    556
    Siła reputacji
    118
    Moja galeria
    Z boku wizjera po prawej , masz przełącznik trybu wyświetlania : wizjer/ekran , wizjer i ekran . Poklikaj.

    ... lub kliknij "OK"
    Ostatnio edytowane przez Hiszpan63 ; 16.04.20 o 07:16

  2. #542

    Dołączył
    Apr 2020
    Mieszka w
    Warszawa
    Posty
    3
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Hiszpan63 Zobacz posta
    Z boku wizjera po prawej , masz przełącznik trybu wyświetlania : wizjer/ekran , wizjer i ekran . Poklikaj.

    ... lub kliknij "OK"
    Dzięki wielkie! Tego akurat nie klikałam.. Przepraszam za głupie pytanie

  3. #543
    Awatar Hiszpan63
    Dołączył
    Jan 2018
    Mieszka w
    Warszawa
    Posty
    556
    Siła reputacji
    118
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez anetelka Zobacz posta
    Dzięki wielkie! Tego akurat nie klikałam.. Przepraszam za głupie pytanie
    Spoooko ... nie ma głupich pytań ...

  4. #544
    | OlyJedi
    Dołączył
    May 2010
    Mieszka w
    Wawa
    Posty
    7.271
    Siła reputacji
    283
    Moja galeria
    Nie ma głupich pytań, tylko czasem ktoś kupi aparat bez instrukcji obsługi...
    W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
    Aktualnie odpoczywam na autobanie.

  5. #545
    Awatar Hiszpan63
    Dołączył
    Jan 2018
    Mieszka w
    Warszawa
    Posty
    556
    Siła reputacji
    118
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    .... czasem ktoś kupi aparat bez instrukcji obsługi...
    ... a co to jest "instrukcja obsługi" ... ???

  6. #546
    Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Dołączył
    Feb 2008
    Mieszka w
    Gorlice
    Posty
    24.495
    Siła reputacji
    462
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Nie ma głupich pytań, tylko czasem ktoś kupi aparat bez instrukcji obsługi...
    Cytat Zamieszczone przez Hiszpan63 Zobacz posta
    ... a co to jest "instrukcja obsługi" ... ???
    Jaja sobie robicie, a tego LG-ka co go ostatnio kupiłem to bez instrukcji. Autentycznie. Instrukcja jest wbudowana, trzeba ją sobie pilotem odpalić
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

  7. #547
    | OlyJedi
    Dołączył
    May 2010
    Mieszka w
    Wawa
    Posty
    7.271
    Siła reputacji
    283
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    ... Autentycznie. Instrukcja jest wbudowana, trzeba ją sobie pilotem odpalić
    I to są prawdziwe jaja. instrukcja jest najczęściej potrzebna jak coś nie działa, np. pilot, ale wtedy nie odpalisz sobie instrukcji
    W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
    Aktualnie odpoczywam na autobanie.

  8. #548

    Dołączył
    Feb 2015
    Mieszka w
    Przed Dolinką Będkowską
    Posty
    3.120
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Hiszpan63 Zobacz posta
    ... a co to jest "instrukcja obsługi" ... ???
    Gdzieniegdzie nazywają to "manual"
    "Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
    Fuji X-T3 + XZ-2

  9. #549
    Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Dołączył
    Jul 2007
    Mieszka w
    Poznań
    Posty
    12.593
    Siła reputacji
    229
    Moja galeria
    Jak nie działa pilot, to instrukcja nie pomoże, bo większość telewizorów nie ma nawet ani jednego przycisku na obudowie.
    www.epicure.pl | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | daj lajka

  10. #550

    Dołączył
    Aug 2016
    Mieszka w
    Poznań
    Posty
    29
    Siła reputacji
    12
    Moja galeria
    Czy i gdzie można tak ustawić em-10mk2, żeby obraz pokazywany na ekranie zmieniał się w zależności od ustawionej ekspozycji? Innymi słowy obraz na ekranie (i w evf) mam ciągle taki sam bez względu na ustawienia czasu i/lub przysłony;

Podobne wątki

  1. OLYMPUS OM-D E-M5 Mark II
    By apz in forum [K] Korpusy micro 4/3
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 4.12.15, 09:33
  2. [OPL] Warsztaty Filmowe z Olympus OM-D E-M5 Mark II
    By RSSBot in forum Co w sieci piszczy
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 28.05.15, 15:40
  3. [LetsGoDigital] Olympus OM-D E-M5 Mark II
    By RSSBot in forum Co w sieci piszczy
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 13.02.15, 23:30
  4. Odpowiedzi: 28
    Ostatni post / autor: 15.05.09, 22:18

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
 
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.