Skoro zostały wycofane, to nie powinno być w sprzedaży żadnych egzemplarzy z tą wadą. Inaczej by oznaczało, że wcale nie zostały wycofane.
Skoro zostały wycofane, to nie powinno być w sprzedaży żadnych egzemplarzy z tą wadą. Inaczej by oznaczało, że wcale nie zostały wycofane.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Notka, którą podlinkowałem mówi o wstrzymaniu sprzedaży, a nie o wycofaniu ze sprzedaży. Cyt: "Olympus nie wprowadzi na rynek aparatów, które nie są w 100% sprawne". Pytanie: co z tymi, które wprowadził (jeśli wprowadził).
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
no jak to co? akcja serwisowa, jak w samochodach czy Nikonach
Mnie ciekawi kiedy pojawi się w Olyshopie Mark II w innych zestawach niż tylko z pankejkiem. Wcześnie było, że "dostępny wkrótce", teraz jest tylko body i właśnie zestaw z 14-42EZ.
Właśnie czy wycofali już wprowadzone wadliwe modele czy nie ? Wolałbym kupić normalny bez wad![]()
Lumix LX100 http://gregorio1972.flog.pl/
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Ja bym nie kupował puki coś OM-D E-M10 Mark II, raczej Mark I lub E-M5 - nie masz żadnej gwarancji że trafisz na nowe sztuki.
Podobnie kolega wtopił i to teraz na dniach z nVidia Shield tablet. Miał być z nowych sztuk a dostał tego z wadą.
a jak mam obiektywy z metalowym bagnetem?![]()
Ja bym poczekał na Mark Osiem...
Przeczytaj post #195 jeszcze raz. Poza tym to stara sprawą, czytałem na japońskiej stronie o wstrzymaniu dostaw już daaawno temu. Jesteś rycerz, kup w OJ, tam na pewno szmelc blachy nie kupisz, ta trafia do fabryk na odświeżenie by potem wylądować bezpiecznie (dla nas) na ebeju jako tańszy, odświeżony sprzęt, sprzedawany ztcp przez użytkownika Olympus EU.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.