cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
ech.....
no dobra, wrzucę/wyślę/załaduje jeszcze raz ten "śmiszny" dokument
bardziej w celu sprawdzenia przeglądarki i posmakowania tego gotującego się bigosu
sprawdzę, czy rzeczywiście jest z kapusty
P.S.1
no dobra... pierwsza próba z Opery za mną. to samo co poprzednio. lecę sprawdzić firefoxa
tylko czy nie uznają mnie za spamera?
P.S.2
teraz spoczko i bigos skosztowany.... wiem już co mu szkodzi![]()
Ostatnio edytowane przez jarmana ; 19.12.15 o 21:27 Powód: PS1 i PS2
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
jakbyś mógł widzieć mnie w tej chwili to zobaczyłbyś ufoludka w kolorze zielonym....
wiesz co to oznacza?
a wiesz ze dzisiaj musiałam do banku?
i co mi wróżysz w związku z tą wizytą?
tylko pamiętaj, że jak wróżba będzie pesymistyczna to zrobię się czarna i zacznę rozkładać.... za życia jeszcze
---------- Post dodany o 21:09 ---------- Poprzedni post był o 21:04 ----------
o rany.... teraz zobaczyłam dopiero jakie tu się zagrożenie szykuje a ja protestuje... zostawcie Saboorowi kiełbasę!!!!!!!!!!!!!!!! mnie się już parówki pomału kończą
a poza tym, to co to by był za Saboor bez kiełbasy?
z cukierkami by chyba mu nie było do twarzy
a poza tym od kiełbasy pewnie lepiej myśli, a ja potrzebuje natentychmiast jego myślenia więc protestuje po raz drugi!