Ooo, i bardzo dobrze zes watek poczynil
Poki co 4 i 6 sa najlepsiejsze
Nie wszystko cza stakowac, jak sie popiesci no i wiekszosc sie na pojedynczej zmiesci
pozdro
Ooo, i bardzo dobrze zes watek poczynil
Poki co 4 i 6 sa najlepsiejsze
Nie wszystko cza stakowac, jak sie popiesci no i wiekszosc sie na pojedynczej zmiesci
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Za Nynym 4 i 6, co do robienia zdjeć od podwozia, Toż to obleśność nad obleśności paskudztwem poganiana, większośc pająków(jeśli nie wszystkie) od spodu
wygląda obleśnie, nawet skakuny. Podejrzewam że twarzołapa z "obcego" wzorowali na spodzie pająka. Co nie znaczy że pająk od podwozia strony nie może być ciekawy(te jego chelicery np. do gryzienia fotooblechgrafów przeznaczone itp.)
Mnie się wydaje że ten pająk był bardzo mały i stąd problemy z dobrym sfotografowaniem go.
Ooo... Mam sygnaturę
Podoba mi się szczególnie mrówka i ważki. Jakbyś nie skąpił numerków to bym napisał, który "numerek"najbardziej mi się podoba.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Całkiem całkiem, jednak musisz w blende zainwestować, będzie niebo lepiej.
Zobacz tutaj w sumie zrobiłem to z myślą o Tobie
https://forum.olympusclub.pl/threads...=1#post1205733
Baw się i nie stresuj się "go" i cieniami. 6 bardzo fajna![]()
Coraz fajniejsze foty dajesz (tylko ta d...pa ohydna) i niech Ci to coraz większą radochę sprawia
![]()
Ostatnio edytowane przez alnico ; 27.07.15 o 19:49
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Aj tam od razu stresować, pomóc się staram.
Zdjęcia fajne, ciekawe jak mi by poszło z górami i widokami - na pewno nie tak jak Bodzipowi z robalami.
Próbowałem i to był dopiero stres i płacz z mojej strony. A o kościołach i kaplicach nie wspomnę![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodziu, Ty oblechu! Wstrętny, paskudno-obrzydliwy wątek. Kury w mojej okolicy już długo jaj nosić nie bedomBuzi Ciwięcie ni dam
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7