Piękny wątek. Z przyjemnością przeczytałem 'od deski do deski'.
Piękny wątek. Z przyjemnością przeczytałem 'od deski do deski'.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Dawno, dawno temu, kiedy nie było jeszcze Internetu, Qingdaowianie zajmowali się pozyskiwaniem soli z wody morskiej oraz, nazwijmy to, rybołówstwem.
Dzisiaj sól i ryby mogą kupić w sklepie. Urządzili jednak skansen żeby turyści mogli zobaczyć jak to drzewiej bywało.
Program artystyczny
I to wszystko dla naszej czwórki, wzruszyłem się
The question is: What is a Mahna Mahna?
Super sprawa Romek, najbardziej podeszły mi foty z targowiska warzyw i latawce.
Dzięki, targ to też moja ulubiona część. A latawców już nie będzie. Napiszę o tym na końcu. Miały być trzy festiwale ale......![]()
btw - twoja Szkocja też nie w kij pierdział
---------- Post dodany o 21:57 ---------- Poprzedni post był o 21:48 ----------
W skansenie znalazła się także buddyjska świątynka
No to nam Romek zaszalał![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Szczerze zazdroszczę wycieczki, Ta ostatnia świątynia super. Spytam Kościół katolicki to tam tylko na pokaz? Jakiś taki sterylny się wydaje.
Ooo... Mam sygnaturę
A na koniec to co tygryski lubią najbardziej
Tsingtao (pisownia wg starej transkrypcji) - browar i nazwa piwa który postawili onegdaj Niemcy. Można było je niedawno dostać w Lidlu. Podobno najpopularniejsze piwo w Chinach.
Jeśli ktoś zwiedzał np. Tyskie Browary to widoki będą bardzo bardzo znajome
Z dedykacją dla Wieprza
Lokalny zbiór piw z całego świata
wypatrzyłem tylko jedno nasze
Ciekawe, ale i tak zauroczyła mnie hinduska chińska rdzenna mieszkanka z foty zbiorowej.
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1