|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Super wątek, czekam na cd.![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Za wikipedią:
Yonghegong (chiń. upr.: 雍和宫; pinyin: Yōnghégōng; dosł. „Pałac Pokoju i Harmonii”) – klasztor buddyjski szkoły gelug, znajdujący się w Pekinie. Jeden z największych i najważniejszych klasztorów buddyzmu tybetańskiego na świecie[1].
Dzięki działaniom premiera Zhou Enlaia budynek klasztoru przetrwał nienaruszony czasy rewolucji kulturalnej
We wnętrzach nie wolno fotografować, wybaczcie więc tajniackie kadry "z brzucha"
Palenie kadzidełek w jakiejś intencji. Też to uczyniłem.
Młynek modlitewny rozmiar XXL, zakręciłem ale nic nie wygrałem
Nie wiem do czego służą te miejsca, do nauki? czytania? przepisywania ksiąg?
Uważni zaglądacze policzą zwierzątka na dachu
The question is: What is a Mahna Mahna?
No strzały z brzucha udane![]()
Narracja fajowa tak jak i wątek
Jacek
Cieszę się że jest publika, dzięki.
Uwaga - nie podkręcać monitorów, teraz będzie kororowo - TARG w Pekinie
Gdyby kogoś interesowały wystawione ceny - wystarczy pomnożyć przez 2/3 żeby dostać w PLN
Poglądowe zdjęcie z nad głowy - rozmiar hali
Zaczynamy owocowo/warzywnie
Sprzedawca jabłek, dobry metr nad gawiedzią. Pod Wielkim Murem kupiłem sobie jabłko, jedyne 6złza sztukę, tutaj pewnie taniej.
Czereśnie... truskawki... to był kwiecień
Wyglądają jak czereśnie z Czarnobyla
A to nie mandarynki tylko kumkwaty
Smoczy owoc, świetnie wygląda, tak sobie smakuje
Zawsze jak widzę tę fotkę mam ślinotok
---------- Post dodany o 22:14 ---------- Poprzedni post był o 22:10 ----------
Wrzutka owocowo-warzywna... ale mnie naszło.
Próbowałeś? Świeżutkie czy jakieś takie plastikowe może?![]()
No Panie Romek, cieszę się że pokazujesz co widziałeś. Teraz mi się poskladały Twoje opowieści z obrazami.
Aż szarpnąłem się na subskrypcję wątku. Bardzo fajny![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Żeby nie było że tylko owoce i warzywa były.
Drobiowo-mięsny zakątek. Na punkcie drobiu Chińczycy mają jakąś fiksację. Jedzą cały, kurze łapki to przysmak spotykany na każdym kroku, z grila, jako przekąska zafoliowana ma sklepach itd itp. Łebki są też pełnoprawnymi częściami drobiu.
W innej hali owoce morza
To coś brązowe to nie wiem czy też z morza, ale widać pychotka