Wysyłka jednak była z Hongkongu. Po równych dwóch tygodniach od zakupu paczka przechodzi przez sortownię w Amsterdamie.
Wysyłka jednak była z Hongkongu. Po równych dwóch tygodniach od zakupu paczka przechodzi przez sortownię w Amsterdamie.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Przesyłka dotarła po 20 dniach od zamówienia. Najpierw wysyłają z Hongkongu do Holandii, tam przepakowują i przesyłają dalej.
I co? Wszystko OK?
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Tak, wszystko super. Obiektywy fabrycznie nowe, w folii z oryginalną plombą, paczka solidnie zawinięta w "bąbelki". Sprzęt działa...
Ceny maja super.
Na wszystko w sumie.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Nawet jakby mieli taniej, to nie ma sensu czekać 20 dni na obiektyw za 500 zł.
Nie pisałem o czekaniu, to zupełnie inna sprawa. Poza tym czas nie zawsze ma znaczenie, chyba ze 4 lata żyję bez pięćdziesiątki, nową postanowiłem kupić bardziej z ciekawości niż z potrzeby, ew. 20 dni czekania nie robi mi żadnej róznicyBardziej liczy się dla mnie to, że zakup na VB traktuję jak kupno nówki bez gwarancji. Nie boję się, że nie przyślą nowego, ale do naprawy, to bym im raczej nie wysyłał. Dlatego dla mnie minimalna róznica w cenie to 20%. Ale to moje b. subiektywne zdanie.
Ostatnio edytowane przez fret ; 30.07.15 o 19:17
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Zobacz na cene takiego np a7 u nich i w sklepach...
Nie chce mi się szukać. Pobili Olka 12-40? (4400/2700)