Jak wystawiali na allegro i działał allegrowy POK to można było brać bez większego ryzyka. E-M1 za 2600 to był dobry dil. Bez allegro to już większe ryzyko. Cena kusząca ale ja bym to traktował jako towar bez gwarancji.
Jak wystawiali na allegro i działał allegrowy POK to można było brać bez większego ryzyka. E-M1 za 2600 to był dobry dil. Bez allegro to już większe ryzyko. Cena kusząca ale ja bym to traktował jako towar bez gwarancji.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Na gwarancję nie ma co liczyć ale jak przyślą nówkę to i tak się opłaca, zwłaszcza że używek raczej nie ma a jak by były (bez gwarancji) to pewnie i tak droższe. Zobaczę czy wrócą z ofertami na allegro?
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Tu bym się nie zgodził.
Ostatnio wysyłałem paczkę na Reunion (terytorium Francuskie i takie tam prawo obowiązuje, czyli UE), a jednak przetrzymali tam przesyłkę domagając się cła gdyż w paczce oprócz używanych było kilka rzeczy nowych (zabawki dla wnuków, kilka leków na katar, kilka książek dla dzieci). No takie Żabojady...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Czyli zwykłe plotki. Moim zdaniem jest/był to OEM-owy model biznesu. Nie sprawdził się, bo wiodące firmy nie dawały zarobić. Pewnie mało kto się skusił na -10% bez firmowej gwarancji. No i dzięki VB możemy oszacować, że niszowe firmy
(takie jak np. Olek i Fuji) przeznaczają 40-50% ceny na serwis i marketing.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.