Jakiego koloru mają być cienie, skoro pada na nie jedynie światło niebieskiego - nomen omen - nieba?Zamieszczone przez Krzyszcz
Zdjęcie BW bardzo dobre. Ładny kontrast między jasnym pierwszym a ciemnym drugim planem. Na plus.
Jakiego koloru mają być cienie, skoro pada na nie jedynie światło niebieskiego - nomen omen - nieba?Zamieszczone przez Krzyszcz
Zdjęcie BW bardzo dobre. Ładny kontrast między jasnym pierwszym a ciemnym drugim planem. Na plus.
Zaiste niebieskie się stają :P
Tylko czasami to przeszkadza i może daje się obchodzić, chociaż w tych fotkach jak dla mnie jest ok...
Dzięki Smerf Maruda, chyba też wolę b&w - dobry pomysł radlakos![]()
Zapraszam do oglądania, komentowania i krytykowania na moim wątku
Wg mnie 3.B&W to świetna fotka.U mnie na starym szklanym Samtronie wszystko widać idealnie.Pozdrawiam.Kompozycja też bardzo mi "leży"
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
1 i 5 mi sie podobaja przez swa "niecodziennosc". Absolutnie sie nie zgadzam, ze to takie zwykle z wycieczki jak ktos napisal. No i to 3 B&W ciekawie wyszlo po obrobce.
DziękiJak te nowe? Jakaś krytyka może... :]
Za dużo wrzucasz na raz. I za szybko.Zamieszczone przez Krzyszcz
jak żeś rzekł tak jest. Aczkolwiek 7 z tej ostatniej tróji najbardziej mi podeszła - szkoda tylko , że horyzont w połowie, a 8 - znowu w BW bym widział( ale nie aż tak jak te ostatnie).
Dzięki za komentarzeCo by się za nadto nie spieszyć dam im jeszcze chwilę powisieć za nim wrzucę coś innego...
6 i 7 to to przyzwoite kadry aczkolwiek też nie wyróżniaja się niczym szczególnym.
8-ka za to mi bardzo pasuje.
Korona skał, oświetlona słoneczkiem zdaje się unosić nad ciemną i zimną ścianą zimowego lasu. Pochylone kontury samotnych sosen tworzą dodatkowe obramowanie obrazu i sprawiają, ze wzrok wędruje od głownego motywu i ucieka w górę, w czysty błękit nieba.
Podobasie![]()