Zdjęcie 70 moim zdaniem w pełni oddaje piękno turystyki, a dodatkowo wprowadza ciekawy klimat, gdzie mgła stanowi wyjątkową atrakcję.
Zdjęcie 70 moim zdaniem w pełni oddaje piękno turystyki, a dodatkowo wprowadza ciekawy klimat, gdzie mgła stanowi wyjątkową atrakcję.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki.
Teraz chwilę nie wrzucałem, bo nie mam dostępu do swojego komputera, ale uznałem, że nie ma sensu czekać na naprawę monitora.
I tak - następne z mgły:
71.
Zapraszam do oglądania, komentowania i krytykowania na moim wątku
Ładnie, malarsko, prawie bajkowo.
Ostatnie jest jak z Władcy Pierścieni. Bardzo tajemnicze i rzeczywiście malarskie, podoba mi się zamknięcie kadru gałęziami u góry. BTW. czy to ja tam idę?
Tym zdjęciem przypomniałeś mi niejakiego Craiga Pottona, którego zdjęcia kilka miesięcy temu wisiały w Luksferze.
Pzdr
Zapraszam do oglądania, komentowania i krytykowania na moim wątku
Dwa ostatnie przypominaja mi droge na Turbacz...wszyscy sie smiali ze robie zdjęcia choć nie ma widoków tylko błoto....- mylili się![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
71 wyraz dałem w galerii i nie jest to tajemnicą, że świetne. Pozostałe dwa podobają mi sie,
przedstawiają ciężkie warunki jakie mogą panować na leśnych drogach, gdzie każdy krok grozi bolesnym upadkiem i niezłym pobrudzeniem. Poza tym mają swój klimat i jako, że zrobione w trudnych warunkach zasługują na uwagę.
pozdrawiam Wiejo
Bardzo podoba mi się 73
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
A mnie 72, fajnie powyginane w górę gałęzie, byłoby idealnnie gdyby 72 miało dół 73![]()
Pierwsze z serii najlepsze. Mgła zawsze byłe i będzie fajnym fotomotywem.