Witam,
Poszukuję wężyka elektronicznego do E5. Problem w tym, że nie można go dostać w Olympusie (albo czegoś nie umiem znaleźć, Może ktoś ma własne doświadczenia z wężykiem (a może pilotem) do E5?
Witam,
Poszukuję wężyka elektronicznego do E5. Problem w tym, że nie można go dostać w Olympusie (albo czegoś nie umiem znaleźć, Może ktoś ma własne doświadczenia z wężykiem (a może pilotem) do E5?
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Chyba jednak nie umiesz znaleźć:https://shop.olympus.eu/PL-pl/inne-a...awki-p-127.htm Trudniej będzie z zakupem oryginalnych pilotów bezprzewodowych RM-1, lub RM-2, ale pewnikiem bez problemu znajdziesz zamienniki
![]()
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
WitamMam takie pytanie: czy istnieje taki wezyk do D70?Patrzylem na allegro ale na aukcjach widzialem jedynie "kompatybilny z D70s, D80".Nic nie widzialem wspomnianego o D70.Moze ma ktos i wie gdzie kupic takie cos?Ile mniej wiecej to moze kosztowac?