We Wrocławiu pełno macie Exoticów w tym Bugatti Veyron tak więc łapać własciciela, robić foty i może jako pasażer??Zamieszczone przez radlakos
![]()
We Wrocławiu pełno macie Exoticów w tym Bugatti Veyron tak więc łapać własciciela, robić foty i może jako pasażer??Zamieszczone przez radlakos
![]()
widziałem jegomościa, jak wymusił , prowadząc go w różowym swetrze , na tramwaju mpk , cwaniak zatrzymał się na środku torowiska i zaczął gaworzyć przez komórkę - no coments
Auto własciciela nie wybiera, a boskie jestZamieszczone przez radlakos
![]()
co racja to racja , nazwał bym to inaczej , ale mi przyzwoitość nie pozwala, jeszce dostanę znowu ostrzeżenie jakieś ....Zamieszczone przez marder
wal foty i wklejaj
Bardzo fajny pomysł, przyjemnie się ogląda jako serię, ale żadne zdjęcie za bardzo nie leży mi osobno. Pierwsza fotka chyba najbardziej, ze względu na krople deszczu, wykorzystane odbicie i nietypowe tło. Ale próbuj dalej, na pewno da się z tego jeszcze dużo wycisnąć![]()
Widzę, że lubisz te autka
Podoba mi się pierwszy kadr z Porsche Cayenne, gdyby tylko nie przeszkadzał ten czerwony błotnik z prawej strony. No ale coż, ciasnota na parkingu robi swoje.
Kadr z Alfą też byłby super gdyby była czysta.
i mi się najbardziej podoba pierwszy kadr - przygaś ten czerwony błotnik
Pierwsze fajne tylko mogłeś zaprkować centralnie między te kominki![]()