Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Nie obraz sie ale ORBY SRORBY, uzywalem ze 3 jak nie 4 takich aparatow pierwszej serii (z orbami) i widac je w powiekszeniu 100% z nosem w monitorze 24cale na JEDNYM ZDJECIU, a zrobilem X10tka zdjec cirka 30tys.
Doradzam szczerze udac sie na browara i nie powielac problemu, ktory dotyczy tych co zdjec nie robia, a siedza w MTFach i innych bzdurach
pozdroofka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Otóż to - szkło jest ciemniejsze i gabaryty mniejsze, dlatego Canon S100 stoi w jednej linii z np Nikonem P340, Panasoniciem LF1 i Fuji XQ2 (tu na szerokim nawet F1.8. Bardziej bezpośrednim rywalem XZ-2 ze względu na rozmiar przetwornika i jasność obiektywu będzie Canon G16.
[QUOTE=Mik3;1201034... ze względu na rozmiar przetwornika...[/QUOTE]
Coś się tak zawziął na ten biedny przetwornik? Olek i oba Canony mają 1/1,7", czyli crop 4,6.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
A może Sony A5000 z kitem? Matryca wiadomo z gumy, kit jak kit w miare daje rade.
Pozdr
Było żółto, czerwono, a później Fuji wykończyła czerwona zaraza
Jest też czarny aparacik z firmy od telewizorów
foto Stankiewicz Tomasz
Chyba o to, że można mocno "ciągnąć" swiatła i cienie bez widocznego pogorszenia jakości obrazu. Mówię to ja, amator bez przekonania, że mam rację.
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.