Wspaniałe widoczki. Super się patrzy na takie zdjęcia.
Wspaniałe widoczki. Super się patrzy na takie zdjęcia.
Takie widoki można oglądać bez końca![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Fajne surowe widoki. Potok super...
Tylko..... Góry bez drzew...Żałośnie to wygląda.. Podobno Angole to wycięli w pień... jednak u nas góry... fajniejsze, Bo prawdziwe,
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Widzisz Krzychu, gdyby były drzewa widoki były by za nimi. Ten brak drzew ma tu jakąś zaletę. I wcale nie jest tak, że drzew w Szkocji nie ma. Są, są lasy większe i mniejsze. Postaram się to pokazać. Faktem jest, że te góry nie są aż tak zarośnięte jak nasze , al mi dlatego tam się podoba. Nie muszę wlazić na 1000 mnpm by cokolwiek zobaczyć.
Bardzo przyjemnie się ogląda dwie ostatnie wrzutki - cieszę się że pogoda dopisała.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Świetne widoki, świetna relacja, przyjemnie się ogląda Twoje foty.![]()
Ps.
Krzysiek Szkoci są oszczędni : jedna góra, jedno drzewo po co więcej ???![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Wracamy do Glen Coe, zanim ruszymy w dalszą trasę postanawiamy pospacerować trochę doliną ponad nami wznosi się góra Trzy Siostry (Three Sisters) – potężne ostańce, górujące nad główną drogą prowadzącą do Fort William. Za każdym razem szkoda mi opuszczać tą dolinę. Niestety tak już jest, że wszystko co dobre szybko się kończy... Nasza wizyta w Dolinie Łez dobiega końca. Pocieszeniem jest tylko to, że przed nami jeszcze sporo do zobaczenia...
381
382 Szczyt Buachaille Etive Mor, zwany Wielkim Pasterzem Etive.
383
384 Trzy Siostry (Three Sisters)
385
386 Nie mogłem nie zrobić...no i obiecałem, że nie tylko góry i potoczki...
387
![]()
Widoki dech zapierają, ale tak smutno bez drzew. I dlatego ostatnie taki uśmiech przywołuje![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tak widoki są zarąbiste...
Jedziemy dalej, po drodze kilka przystanków z różnych powodów, czy to na kawę, czy z powodu widoków...
388 Grampiany Mountains
389..
390. Most w Dornie
391.
392. Eilean Donan Castle, tu zawsze lubię się zatrzymać, tym razem z dalsza i jest przypływ.
393.
394. Gdzieś po drodze...
395.
396.
397.
398 w oddali błękitne Loch Carrann, nad tym jeziorem planujemy nocować.
399
![]()
Kazdy powod jest dobry,