Hej, jestem tu już od jakiegoś czasu, więc postanowiłem założyć i ja mój skromny ryneczek fotografii Oglądajcie, oceniajcie i czasami chwalcie 1 źródło2 źródło 3 źródło
Ostatnio edytowane przez Rabbit ; 19.06.15 o 20:53
Zacząłeś od seksu - słupki i pręciki
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
na tym świat sie opiera
Ładnie rozświetlone i "rozmazane". proszę o więcej.
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854 Fuji X-T100
Fajnie, ale czemu mi się Twoje zdjęcia otwierają w "fotosiku" z reklamkami? Ale ja czepialski jestem.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony! Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA
Zamieszczone przez Krakman Fajnie, ale czemu mi się Twoje zdjęcia otwierają w "fotosiku" z reklamkami? Obejrzałem reklamy piwa, kawy i pasty do zębów. Na obejrzenie zdjęć nie starczyło mi cierpliwości
W moim wątku numer zdjęcia jest w nazwie pliku.W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
Zamieszczone przez helmuth Obejrzałem reklamy piwa, kawy i pasty do zębów. Na obejrzenie zdjęć nie starczyło mi cierpliwości Jeszcze był lapek "Nowy wymiar mocy..." cokolwiek to znaczy.. Sorry kol Rabbit, A tak poważnie to wstawiaj zdjęcia jako załączniki unikniemy niepotrzebnych wycieczek po necie.
Pierwsze delikatne 2 mi się podoba najbardziej czekam na więcej a staż faktycznie już długi na forum
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM... Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami.. szlajający się gulasz goni króliki - czyli obrazki codzienne, trochę streeta i co wpadnie w obiektyw - zapraszam gulasz goni po górach - górskie widoczki - to coś co tygryski lubią najbardziej gulasz się szlaja - Kolumbia - wyprawa 2018 gulasz się szlaja - Kambodża - wyprawa 2017
Pierwsza najładniejsza. Bardzo przyjemne i nietuzinkowe fotki. Dawaj dalej
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
2 i 3 misię Pozdrawiam.
Zasady na forum