Fantastycznie to wygląda. Jaki czas migawki stosowałeś? To zwykła woda czy może jakaś bardziej oleista substancja? Naprawdę rewelacyjne zdjęcia.
Fantastycznie to wygląda. Jaki czas migawki stosowałeś? To zwykła woda czy może jakaś bardziej oleista substancja? Naprawdę rewelacyjne zdjęcia.
"Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby"
Stanisław Jerzy Lec
kurcze! wszystkie zarąbiste, ale ja nie moge patrzeć.... mama nie kazała bo mnie się też kojarzy![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
... już jesteś blisko![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bardzo ciekawe efekty zabawy z mlekiem![]()
Fajnie wyszło. Ciekawe jak by wyglądało z olejem![]()