dzięki za odwiedziny 4 5
Zamieszczone przez helmuth Obejrzałem reklamy piwa, kawy i pasty do zębów. Na obejrzenie zdjęć nie starczyło mi cierpliwości poprawiłem sie
Zamieszczone przez Rabbit dzięki za odwiedziny 4 5 Cześć Rabbit, poproszę poprzednią serię jako załączniki z wymiarem 1920px dłuższy bok, mogę?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6| wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL
Zamieszczone przez Rabbit poprawiłem sie Kadry ładne ale nie mogę znaleźć ostrości
W moim wątku numer zdjęcia jest w nazwie pliku.W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
Zamieszczone przez Saboor poproszę poprzednią serię jako załączniki z wymiarem 1920px dłuższy bok, mogę? proszę 6 7 8
Zamieszczone przez Rabbit proszę Senkju, podobają mi się wszystkie trzy i wszystkie świetnie wyglądają na ścianie, na płótnie. Lider to 6, bez dwu zdań.
Zamieszczone przez Saboor Lider to 6, bez dwu zdań. Zgoda
fakt, jest najbardziej plastyczna
majowe wspomnienie 9 10
Zamieszczone przez Rabbit majowe wspomnienie 9 Pokombinowałbym w tym kierunku:
Zasady na forum