Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
1. Sie brakiem czasu nie zasłaniaj.....
2. Bo dziwny...Może pomysł na "przester" zdjęcia dobry ale niedopracowany...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No cóż artystą nie zostanęale mi się podoba chodź zgadzam się że jest nie dopracowane ale po to je tu wstawiłem żeby ktoś wytknął mi błędy,dzięki i przepraszam ale jestem tylko amatorem a fotografia to moje hobby,zdjęcia robię tylko dla zabawy
![]()
Nikon D3200 + nikkor 18-105 DX ED VR / Olympus E 420 + zuiko 14-42 ED
Wiem wiempoprawie to zdjęcie starego domu bo mi się podoba,dzięki za pomoc ale nóg tej pani już nie dokleję
![]()
Nikon D3200 + nikkor 18-105 DX ED VR / Olympus E 420 + zuiko 14-42 ED