Witam,to moje pierwsze zdjecię proszę o ocenę i napisanie co zrobiłem źle,podkreślam że dopiero się uczę![]()
Witam,to moje pierwsze zdjecię proszę o ocenę i napisanie co zrobiłem źle,podkreślam że dopiero się uczę![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dziękuje ,pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 18.06.15 o 23:04
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jak dla mnie autorskie lepsiejsze choć też nieco za ciemno. Kadrowałbym w taki sposób aby ławka była bardziej wyeksponowana (dwa, trzy kroki w lewo). U góry nad latarnią nieco mało przestrzeni, za ciasno kadrowane. Nie jestem też przekonany czy pomiar światła punktowy to dobry pomysł. Zdjęcia nocne są trudniejsze. Jak dopiero zaczynasz radziłbym jednak przy świetle dziennym.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Jakoś mnie nie przekonuje i chyba nic nie stoi na przeszkodzie aby powiedzmy tą samotność ławki pokazać na zdjęciu gdzie jest widoczne otoczenie, ścieżka, drzewa. Nawet w zdjęciu nocnym jest to możliwe.
Nie lubię gdy w zdjęciu 80% to czarna plama. Są tam zapewne wyjątki gdzie się to sprawdza ale nie w tym zdjęciu, moim zdaniem.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 19.06.15 o 00:29
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 19.06.15 o 00:06
Dodam, że leci nieco w lewo...
Pokaż inne, jak powyżej: zacznij od dziennych.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()