kurcze, nie znalem. dzieki wielkie, bo fleszem potrafie skopac kazda sytuacjeczytam z podziwem
![]()
kurcze, nie znalem. dzieki wielkie, bo fleszem potrafie skopac kazda sytuacjeczytam z podziwem
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dziękuję za linka, bogato opracowane, przyda się bo flesz u mnie to raczej "od przypadku" i "jak się uda"![]()
Ano... tylko trzeba umieć...Zamieszczone przez Rafał Czarny
z tym gorzej
zobaczymy moze po lekturze coś się uda naumieć dzięki za link
pzdr
dbs
zacne....![]()
po lekturze moja Fl-ka na pewno potrzebować będzie długiego odpoczynku
Ps.
Wybaczcie żem nieładny i kadr nietaki (żona pstrykała, choć jam dokonał nastaw), ale tu właśnie dowód żywy ze współpracy z Fl-ką![]()
Może to gdzieś przykleić![]()
zaraz ten dzial to bedzie jedna wielka wlepka :P narazie jest na gorze wiec spox... zreszta czytaj czytaj i sie ekscytuj zabawami z lampami anie ułożeniem posta :PZamieszczone przez C+
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
dobry temacik...choć czasem ustawiam niby jak autor radzi to jakoś nie mam tych efektów ( zwłaszcza wyłażące cienie....![]()
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
No to mam pytanie: E-510 + FL-20 to chyba pomyłka czy nie?
Fl 20 to pomyłka. Chłopaki w biurze projektowym przedobrzyli z sake.Zamieszczone przez MeWash