No i co Voovoo2?Za dużo Wolnej Europy się nasłuchałeś, a to była taka sama propaganda jak z drugiej strony, a prawda leży gdzie? Tam gdzie zawsze leżała, po środku
![]()
No i co Voovoo2?Za dużo Wolnej Europy się nasłuchałeś, a to była taka sama propaganda jak z drugiej strony, a prawda leży gdzie? Tam gdzie zawsze leżała, po środku
![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Nie słuchałem Wolnej Europy bo było zabronione i były starszne trzaski i inne buczeniaDodatkowo była to imperialistyczna propaganda wiadomego pochodzenia. Wolałem Radio Tirana bo to oni mówili prawdę wieszcząc skuces Komunistycznej Partii Chin, która do dzisiaj rządzi państwem środka
czyli światowym mocarstwem, któremu tworcy RWE są winni setki miliardów dolarów.
Prawda nigdy nie leży po środku. Gdyby tak było niepotrzebne byłyby szkoły i uniwersytety. No, może u Ciebie jest inaczejTak, wiem, wiem..........wiesz o tym
Pozdrawim i przekazuję znak pokoju![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A56, dziękuję serdecznie.
ps. dokupiłem do niego kopie kopiitzn Revueflexa , identycznego jak Zenit 3m. Nie będzie mu smutno z "kuzynem"
![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
No i doczekałem się odpowiedzi od "sympatycznej" Pani od której kupiłem Zenita.
Oto pełna treść :
sprzedalam panu aparaty w cenie paczki pasty do butow i jeszcze powinnam pana powinformowac o tym dlaczego aparaty ktore pan dostal sa ogromnej wartosci i kto je od pana kupi za milion zlotych . o to panu chodzi ? ah to bylo ruskie wiec chodzi o milion rubli. z przykroscia informuje ze nie obchodzi mnie co jakis ruski wypisywal na tysiacach swoich aparatow . jestem normalna .
Sam nie wiem, czy się śmiać , czy płakać ?
Co to się z ludźmi porobiło, ech .....
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA