Witam wszystkich, szczególnie tych, którzy tu zajrzą i zechcą wypowiedzieć swoje uwagi na temat zamieszczonych tu obrazków. Powodów założenia tego wątku jest kilka: przede wszystkim poznam Waszą opinię i rady, które pomogą mi skorygować popełniane błędy, nie będę kisił zdjęć na dysku, no i nie będę zaśmiecał galerii Na początek kila zdjęć z Ojcowa. 1. 2. 3. 4.
E-M5 II; E-M1; XZ-2; E-30; E-520; trochę słoików
Niezłe kadry. Na dwóch pierwszych mocno wyciągnięte detale (może nawet za mocno? )a ogólnie trochę ciemne. Widać po niebie, że światła brakowało ale mimo wszystko ciemno Chyba, że taki był zamysł aby trochę groźnie wyglądało.
W moim wątku numer zdjęcia jest w nazwie pliku.W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
Podobne odczucia mam jak Helmuth - ciemność i mroczność (za wyjątkiem ostatniego )
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Ostatnim zdjęciem przypomniałeś mi jak ganiałem tam za owadami,jeszcze wtedy z systemem nikona,jak wyżej brakuje trochę światła
Też dałbym jaśniej choć tak jak jest mi nie przeszkadza (zdaje się, że było ponuro i zdjęcia to oddają). Kadry fajne, ostatni jak dla mnie trochę za ciasny (dałbym więcej lewej strony).
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy . Kiedy wychodzę w góry wracam do domu ; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego. Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
na niebie widać resztki błękitu, można spróbować wyciągnąć, oczywiście wtedy nie będzie juz takiej grozy.
dwie puchy, siedem słoików, szału nie ma http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=18842 http://apaziews.fmix.pl
Dzięki za odwiedziny. Zdjęcia były robione 23 i 24 maja. Z pogodą kiepsko trafiłem.Siąpił deszcz. Było szaro, buro i ponuro, a na szlakach błoto po pachy i śliskojak na lodowisku. Te resztki błękitu - towłaśnie efekt wyciągania. I kolejna porcja fotek. 5. 6. 7. 8.
I kolejna porcja - Jezioro Czorsztyńskie i zamki w Czorsztynie i w Niedzicy. 9. 10. 11. Pogoda nie dawała za wygraną
Mnie tam się podobają i nawet ciemności nie widzę To pewnie kwestia ustawienia jasności matrycy monitora - dla nas dobrze, dla innych ciemno lub jasno. Jedynka mi się podoba, 4 - klasyka, i ładne jest to co do galerii dałeś
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Zamieszczone przez sikor 7. Tak jak pamiętam ze szkoły Zamieszczone przez sikor 10. Podoba mi się ale trochę bym jednak dół rozjaśnił
Zasady na forum