Marcin, serdeczne dzięki i ulubiony napój przy okazji. Wskazałeś rozwiązałeś problemu nad którym się właśnie biedziłem.
Serdecznie pozdrawiam.
Marcin, serdeczne dzięki i ulubiony napój przy okazji. Wskazałeś rozwiązałeś problemu nad którym się właśnie biedziłem.
Serdecznie pozdrawiam.
Właśnie najbardziej się boję kontroli na lotnisku bo mam sporo kabli dziwnych elektronicznych urządzeń, pakunków i plastikowych skrzynek :/
---------- Post dodany o 00:05 ---------- Poprzedni post był o 00:03 ----------
będzie zimno i daleko do domu. Testowałem na balkonie problemów nie było. Znajomi zgrzali na Sri Lance mój aparat kiedyś ponoć się po prostu wyłącza. Może tu też jest taka sytuacja pojawia się wówczas jakiś komunikat chyba "battery to hot" Myślę że nie będzie źle a czujnika temperatury już nie rozkminię
---------- Post dodany o 00:06 ---------- Poprzedni post był o 00:05 ----------
Kolejny wpis będzie o czujniku ruchu do zestawu![]()
Ale zasilanie z LiPo gorąco polecam. już jakiś czas używam i póki co oprócz początkowych wydatków nie ma na co narzekać...
Czy w OM-D 5 mark II jest też możliwość takiego rozwiązania ? Konkretnie, czy w pokrywce baterii
jest zaślepka umożliwiająca przejście kabla zasilającego tak jak na przedstawionym przez Ciebie zdjęciu ?
Pozdrawiam
Dzięki. Otworek już ćwiczyłem.
Pozdrawiam