nie jesteś pierwszą osobą, która zwraca mi uwagę na te ramy - już takich nie stosuję. Fotę tą zrobiłem jakieś trzy miechy temu
nie jesteś pierwszą osobą, która zwraca mi uwagę na te ramy - już takich nie stosuję. Fotę tą zrobiłem jakieś trzy miechy temu
poznaje, poznaję ..;) klasztor w Lubiążu ... ciekawie porobione, ale nie wniknales w glab mozliwosci jakie daje to miejsce ..Zamieszczone przez radlakos
niestety- przejeżdżaliśmy tylko przez Lubiąż - do środka sie nie dostaliśmy - jakieś dziwne zasady zwiedzania tam panują. Mało czasu wtedy było w ogóle. Ale powrócę tamZamieszczone przez black_bird
![]()
Łał 30 zdjęcie. Niesamowite, super klimat (tajemniczo troche posępnie, jak z filmu S-F). IMHO najlepsze twoje z tych które widziałem.
14 i 23 wydają mi się klimatyczne.
14, wcale nie szkoda, że pierwsze okno poucinane, gorzej wyglądają te półksiężyce na środku. Zapewne robione z tego konta jest najlepsze jakie mogło być
23, budynek z prawej w ogóle się nie rzuca w oczy i dobrze jest jak jest, żadnego prostowania! Właśnie te pochyłości i zagłębienie z wodą tworzą cały klimat. Nie macie wrażenia, że wszystko się zapada do środka (w stronę wody), aż całkiem zniknie i ślad nie zostanie?...
Tak, wiem, nieuleczalny romantyzm![]()
dzięki za odwiedzinyaż takim to ja romantykiem nie jestem- prosty chłop ze mnie
![]()
wklejam następne
A ja bym to w ten sposób kadrował. Już tłumaczę dlaczego.
Patrzyłem na to zdjęcie przez dłuższą chwilę i szukałem w nim puenty. Zdjęcie to jest takim małym żartem. Idzie sobie człek miastem i nagle z nad głowy spada mu ufoludek z kreskówki. Szkoda że nie jest przestraszony(człek). Uciąłem górę bo jest chyba niepotrzebna, niczego nie wnosi. Uciąłem również znak za człekiem aby nie odwracał uwagi. Celowo przyciąłem sznurek przyczepiony do głowy ufola, tak żeby nie było widać zakończenia. Dzięki temu wygląda jakby urwał się z choinki
+ drobna kosmetyka zdjęcia. Upieram się, że ta wersja jest lepsza
Jeśli nie chcesz aby ta przeróbka tu wisiała, napisz.
pozdrawiam
Wiesz co Switch?
Masz stuprocentową rację, zdjęcie wyraźnie "ożyło"![]()
he he , dzięki Switch. Oczywiście , że nie mam nic przeciwko. Podoba mi się twoja opowieść
Jedyne co mi nie gra to postać za blisko lewej krawędzi - ale ja mam przewagę
mam oryginał. Przerobię i wystawię w wątku. Jeszcze raz dzięki serdeczne za pomoc i pomysł, którego ewidentnie brakowało
![]()
Z postacią masz trochę racji, wiedziałem, że ktoś mi to wypomni![]()
pozdrawiam