Według mnie 110 najlepsza ...
Great facial expression![]()
Według mnie 110 najlepsza ...
Great facial expression![]()
Seria bardzo dobra ,110 i 111 najlepsze
Jakimś cudem moja kobieta wyciągnęła mnie nad polskie morze w szczycie sezonuZgodnie z obietnicą - tym razem bez ludzików.
kolorek czy BW?
B&W i kontrast +100%![]()
kolorekbardzo fajne, szkoda tylko nieba
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Tan słup na pierwszym planie wolałbym trochę bardziej w lewo. Przy fotach bez ludzików nie ma przebacz. Jest czas na skomponowanie kadru.
zdjęcie fajne,podoba mi się.Ale o błedach już wspomnieli-niebo,kadr-choć to kwestia gustu
Kolor! Gdyby jeszcze było to w kolorach zachodzącego słońca, byłoby super.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zgadzam się w pełnej rozciągłości. Byłem pewien, że przyczepicie się do kontrastu w BW. ale nie spodziewałem się uwag odnośnie kompozycji.
Patrzę i patrzę i może macie racjęNo cóż nie jestem alfą i omegą
Co do nieba- hmm jestem zadowolony z tego, że nie ma kolorów zachodzącego słońca ( szczerze powiedziawszy starałem się tego uniknąć), przez co klimat jest mało realny, mleczny czy jakoś tak. Jedyne co mogło by wzbogacić ten kadr, to MZ chmury, ale nie wiem jak by wyszły przy tak długich czasach naświetlania. Jednakże miałem możliwość robienia zdjęć tylko jednemu zachodowi, ale szykują się następne okazje, bo moja luba zaczyna coś przebąkiwać o długim weekendzie. Pożyjemy zobaczymy. CDN jutro