dzięki za komentarz, wklejam następne
dzięki za komentarz, wklejam następne
Napiszę Ci szczerze:
16-ka do niczego, wyprane z walorów niebo, kikut anteny i za mało zamglonego miasta, zeby mogło być ciekawie.
15-ka, kompozycja mi się podoba ale druty do usunięcia. Może jeszcze odwrócić w poziome? Nie wiem, trzba by poprobować.
16-cie, mogłoby byc ciekawiej przy pionowym albo nieco szerszym kadrze, gdyby pierwsze okienko nie było poucinane.
17-ka to jest totalnie nic. Ani to temat ani kompozycja ot antena i to w dodatku stercząca pośrodku pustego kadru.
Moze się narażę tymi ocenami ale chcę Ci pomóc![]()
oleryk - właśnie po to wklejam tu foty, wolę jak mi ktoś napisze, że zdjęcie do bani i uzasadni dlaczego ( oczywiście bez urazy dla tych którym fota się podoba i nie muszą od razu wiedzieć dlaczego), dzięki za komentarz, BTW szkoda , że tylko ty mnie nawiedzasz ostatnio
co do nr 15 - jak ja lubię druty![]()
Dziesiątka jest super , widać na nim zimno i tytana pracy . Tło mi się podoba no i wogule to jest to dla mnie. Reszta jakieś takie nie dla mnie.
Abedin
Podoba mi się Twoja zabawa kompozycją. Może dlatego trochę inaczej patrzę na miejskie pejzaże.
Podoba mi się 16. - fajnie układają się warstwy budynków poprzeplatane mgłami/dymami, ładnie rozplanowany kadr, chętnie zobaczyłabym więcej tej prawej strony.
Podoba mi się 14. - wielkie miasto odbite w tych okragłych oknach/bulajach, odbicie zlewa się z rzeczywistością , całość ładnie płynie, plus te okno-bulaje idące po skosie dodają dynamiki.
I mam pytanie... Co się stało temu panu na 10. tzn. czym został zanieczyszczony? Mam nadzieję, że to nie są impresje posylwestrowe...![]()
Podsumowując - czasem nieciekawe motywy układasz w ciekawe kadry, rzadko się zdarza, że nie przeszkadza mi umieszczanie horyzontu w połowie kadru, bo u Ciebie ma to ręce i nogi. Plus zdecydowane kolory, dynamika... Na pewno wrócę![]()
Nie przejmuj się, ja się przejmowałem i nic dobrego z tego nie wyszło.Zamieszczone przez radlakos
Fotografuj, czytaj, pisz, oglądaj, wstawiaj swoje fotki.
I ciesz się tym, baw się
Edycja
No widzisz, nie wszyscy patrzą tak krytycznie jak ja![]()
serdeczne dzięki za opinietoż gdyby mi to frajdy nie sprawiało, to bym się tym nie zajmował. Aga - dzięki za ciepłe słowa, oleryk - krytykuj ile wlezie
ps. to tylko farba![]()
coraz lepiej, całkiem fajne, może poza feralną 13tką...
ostatnio takie rzeczy się dzieją u mnie na dzielni. Zgrozo - podpalili komuś samochód.
Wiem, wiem - niebo wyprane - pod słońce było, a i tak jestem zaskoczony, że tyle wyciągnąłem.
ostatnia bardzo klimatyczna i kompozycja udana.
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8