60 - bdb. Czy ja już tego nie pisałem zresztą gdzieś?![]()
60 - bdb. Czy ja już tego nie pisałem zresztą gdzieś?![]()
Bomba. Szczególnie ostatnie. Dzieje się na tych fotach, dzieje.
Dzieję się, ale dla mnie ten reportaż nie ma ani końca, ani początku. Dodatkowo burzy mi harmonię w nim ostatnie zdjęcie, które jest kolorowe. Właśnie dlatego, że jest kolorowe, a reszta cz-b. Moim zdaniem to raczej część, środek fotoreportażu, wyglądającego na obiecujący, ale wymagającego początku i zakończenia, albo czegoś innego, co zepnie wszystkie te zdjęcia w jedną całość.
PS. Nie wiem, czy już pisałem, ale nr. 60 rządzi
Pzdr
Dla mnie ostatnie ok ale nie jako część reportażu tylko samodzielne zdjęcie. Pokręciłabym się koło tego malowniczego WC, chyba ma potencjał
Same scenki z chodzącymi ludźmi jakoś do mnie nie przemawiają (chociaż chyba wiem co artysta miał na myśli)
Znajome klimaty. Większość fotek przedstawia zmęczonych ludzi, jak z filmu "Ordinary people"Nie wiem czy taki był zamysł autora czy wyszło przy okazji.
Ostatnio edytowane przez Kaz de Wro ; 19.05.08 o 20:53
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Suchar - celna uwaga, słowa reportaż użyłem mocno na wyrostmam jeszcze trochę fot stamtąd, obrobię i wstawię, lecz nie wiem, czy po takim wstępie, uda mi się skleić jakąś spójną całość.
Aga-w potencjał tego konkretnego miejsca wolał bym za głęboko nie wnikać- szczypie w oczy
. Aczkolwiek będę chciał tam na pewno powrócić, a to z tego względu, że władze miasta mają zamiar targowisko zamknąć i uruchomić dworzec w związku z nadciągającym Euro - trza się streszczać
Bit - niestety ominąłem jakoś tą pozycję, ale obiecuję nadrobić
Smerf - w ostatnim bomba , chyba chemiczna
a tym czasem na szybkiego .....
69.
Ostatnio edytowane przez radlakos ; 19.05.08 o 23:18
Pamiętam, że stamtąd się do Brzegu Dolnego jeździło, no pacz pan, co to się porobiło... targowisko...
Ostatnio edytowane przez radlakos ; 19.05.08 o 23:45
Ostatnie superos. Dziadek poćwiartował żonę i teraz pozbywa się zwłok.Jak w "Zabiciu ciotki" Bursy.