Może nie całą, ale sporą cześć prawej strony jednak bym ciachnął. Byłoby równie przestrzennie, a ludzik na linie znalazłby się w okolicach punktu G w prawym dolnym.
Ale ogólnie bardzo fajowe.
Może nie całą, ale sporą cześć prawej strony jednak bym ciachnął. Byłoby równie przestrzennie, a ludzik na linie znalazłby się w okolicach punktu G w prawym dolnym.
Ale ogólnie bardzo fajowe.
O coś takiego własnie mi chodziłoZamieszczone przez Rafał Czarny
Troche razi mnie pusta, prawa strona.
Chociaz i Wiejo ma tu rację, faktycznie linka asekuracyjna prowadzi wzrok patrzącego i pokazuje przebytą drogę. Jakoś wcześniej nie zwróciłem na to uwagi![]()
Wiesz, a moze by tak odbić lustrzanie? Wtedy wzrok naturalnie wędrowałby po lince od PD do LG i zatrzymywal sie na wiszącej pod sufitem postaci.
Tak czy tak, fajna fotka a temat i miejsce ma potencjał
A czy rocco czy inaczej, wszystko jedno, to tylko nick. Mam na imię Wojtek i tak jest w podpisie![]()
fajoska fota
Fajna fotka i pełna "potenciału". Fajne ukazanie "człowieka pająka", z jaką lekkością pzemieszcza się po sufcie. A osoba siędząca na linie to istny motyw do surrealistycznego obrazu, wystarczy obrócić fotkę o 90 stopni(nie mówię już o 180 stopni)
Wspinaczkowe fajne. Z nów podoba mi się różnorodność póz, zdjecie żyje
A pies... jak pies. Fajny pies.
Bardzo ładnie.
Niemniej widziałbym trochę mniej góry, jest jasna i odwraca uwagę.
W głowie mi sie zakręciło![]()
![]()
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
Ładny kadr . Chociaż może rocco ma rację z przycięciem od góry. Zdrowa jest - to fakt![]()