moim zdaniem nie przeszkadzają. Bez nich kompozycja była by zbyt stateczna.
moim zdaniem nie przeszkadzają. Bez nich kompozycja była by zbyt stateczna.
dokładnie dlatego ich nie stemplowałem. Fota zrobiona w Hiszpanii, a Hiszpania kojaży mi sie z między innymi wszędzie zwisającymi kablami. Jaaaaak ja lubię kableZamieszczone przez git
![]()
rynek 16 11 2007 .jpg
podoba mi się ten beton w kadrze w powiązaniu z człowiekiem
7.
bez słupa w tle byłoby jeszcze lepsze, lubie małą GO
10.
juz chyba nawet oceniałem na galerii, świetny portret
16, 17, i 18
Świetny klimat miejskiej zabudowy
set z palącym się samochodem
bardzo dobre, a 19 poza reportażem ma świetny kadr
21 (hala ludowa)
świetne, symetria, kadr
25 i 26
slodkie te dzieciaki
31
przyjemna fotka
33.
kadr mi troche nie pasuje, wolałbym w tle same podcienie, bez widoku ulicy po prawej
fota bez numeru z rowerzystą
świetne
39
ciekawe, niepełnosprawny człowiek przytłoczony betonem
ZAPRASZAM: https://www.facebook.com/emil.dzemski, blog http://dzemski.blogspot.com
Myślałam, że już komentowałam poprzednie... jednak nie.
A więc w 39. podobałby mi się czystszy kadr, za dużo tych linii wszelakich. Ale i tak ciekawe miejsce i sytuacja.
40. - ot typowa sytuacja - stare i nowe. Tu jednak zastanawiam się, jak wygląda to w kolorze, i czy sam ten stary budynek (kościół?) nie jest na tyle ciekawy, coby poświęcić mu osobne zdjęcie?
41. Podoba mi się. Fajne chmurzyska.
Przedostatnie skomentowałem w Galerii
Ostanie również mi się podoba chociaż musiłem poswięcić mu trochę czasu.
Pierwsza rekacja to było "Ło! Obciął wędki!"
Jednak po dokładniejszym przyjrzeniu się zauważyłem dalszych wędkarzy na drugim planie i fantastycznie grające niebo. Obróbka tez, jak dla mnie, bez zarzutu.
Jednak wolałbym wędki w całości![]()
Witam
39 - podoba mi się ta fotografia. Tło zupełnie mi nie przeszkadza. Skoro wisiały tam kable to niech wiszą. Najbardziej uderza mnie samotność siedzącej kobiety. To wrażenie potęguje zasłonięte okno, a przede wszystkim puste krzesło obok niej. Taki jest mój subiektywny odbiór tego zdjęcia.
41 - przyjemny kadr. Bardzo chętnie obejrzałbym wersję kolorową. Choćby ze względu na niebo.
Pozdrawiam
jest to jakieś gimnazjum na tyłach nowo powstałej galerii grunwaldzkiej. Przymierzam się do kilku fot w tym miejscuZamieszczone przez agapiet
wyobraziłem sobie tę fotę z nadbudowanym niebem tak aby ująć całe wędki i zmieścić kompozycję w kwadracie, resztę zostawiając taką jaką jest - było by dużo lepiej. Niestety nie będę miał drugiej okazji.Jednak wolałbym wędki w całości
Ciekaw jestem co wy na to ?![]()
podoba mi się ta fota, a jeszcze bardziej komentarze pod nią![]()