PopieramZamieszczone przez Switch
![]()
PopieramZamieszczone przez Switch
![]()
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
a ja się tam wyższych celi nie doszukuję w nr 34, za to bardzo podoba mi się kompozycja, jak zresztą w większości twoich zdjęć, wszytko ma swoje miejce.
Podoba mi się zdjęcie z tramwajem - popieram w całej rozciągłości, rozmazanie wprowadziło dużo dynamiki do kadru.
czekam na rozwój wydarzeń.![]()
33. podoba mi się temat jednak (podobnie jak autorowi) nie leży mi kadr - poucinane z prawej i u góry (przynajmniej wioemy dlaczego).
W 34. temat faktycznie mało wyrazisty ale kadr fajoski![]()
33- fajnie przypatrzone, smugi ludzi wprowadzają dynamikę obrazu. W biały dzień to jaką ustawiłeś przysłonę f8 czy 11 czułość ISO100?
fota robiona była gdy na dworze szarości zapadały, parametrów nie pamiętam, ale przysłona to min 11, aiso na pewno 100. Mam jeszcze kilka z tego rodzaju. Jak przeszperam to wrzucęZamieszczone przez bit4
heh jak to mówią szara smutna rzeczywistość taż potrafi być czasem kolorowa
olek + biometar 80 mm
przedostatnie bardzo fajny pomysł i światło, ale wydaje mi się , że za ciemne.
ostatnie tak jak pisałem w publicznej![]()
Witam
Przepraszam, że tak wybiórczo odnoszę się do zamieszczanych zdjęć ale to po prostu impuls.
33 - bardzo mi się podoba. Robi wrażenie i skłania do chwili refleksji, przynajmniej mnie.
Dwa kolejne już mniej do mnie trafiają, zwłaszcza ostatnie, może dlatego, że nigdy nie miałem przyjemności odwiedzić Wrocławia.
Pozdrawiam