Za Majkelx - nie powala a widać, że przydałaby się szara połówka (albo polar, w ostateczności).
Za Majkelx - nie powala a widać, że przydałaby się szara połówka (albo polar, w ostateczności).
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Fajna, delikutaśna mgiełka, wyprany błękit nieba - miodzio. Psuje nieco odbiór zapaćkany cieniem pierwszy plan.
Od teraz będę dawał bez ramek. Będzie neutralnie. Spróbuje jeszcze powyżywać się na tej fotce w PSie.
pozdrawiam
Jak było z górki to i jest pod górkę. Słońce miałem za plecami to kontrast i kolorki są fajniejsze na tym zdjęciu. Kolorki jeszcze trochę podciągnąłem. Uwielbiam niebieskie niebo.
3.
pozdrawiam
nibieskie niebo też lubię, ale popatrz na śnieg i cienie, przesadziłeś z niebieskim. Pozdr.
ad. 2 za salvadhor, psuje troszku cień ( wiem wiem to nie koncert życzeń) fajne teatralne plany - kulisowość - perspektywa powietrzna, ale nie kadrowałbym pół na pół
Dzięki za opinie.
Wklejam teraz niecodzienny portret, bo nie człowieka.
4.
Zimowa czapka
Teraz niebieski ze śniegu został usunięty.
Cieszę się z każdego komentarza.
pozdrawiam
mam nadzieję , że się nie narażę , ale IMO ani to temat , ani kompozycja - uciachałeś iglaka z lewej.
dawaj więcej
A tam narażać. Mało kto lubi krytykę lecz akurat na tym forum jesteśmy po to aby siebie krytykowaćCóż za paradoks
.
Dzięki za komentarz. Wrócę do domu i coś może wrzucę.
W ostatniej fotce nie leży mi kompozycja. Obiekt ucięty, ale blisko brzegu. Na dole włazi bez zdecydowania jakaś gałązka... Może poziomo i bez gałązki byłoby lepiej robić? Albo bardziej wykorzystać gałązkę na dole. Nie jestem pewien. Ale fajny obiekt.