Witam. Zakładam mój pierwszy wątek albumowy. Tutaj będę męczył was moimi pomysłami. Na razie jeszcze zdjęcia nie wrzucam. Za godzinkę się coś pojawi. Wybaczcie tą dezorganizacje. (Muszę potestowac wstawianie fotek na forum).
pozdrawiam
Witam. Zakładam mój pierwszy wątek albumowy. Tutaj będę męczył was moimi pomysłami. Na razie jeszcze zdjęcia nie wrzucam. Za godzinkę się coś pojawi. Wybaczcie tą dezorganizacje. (Muszę potestowac wstawianie fotek na forum).
pozdrawiam
Bardzo się cieszymy, ale zdjęć nie widzimy!!! Ja podwieszam foty z własnego (znaczy się onetowego) serwera. To o tyle dobre rozwiązanie, że ten sam kod wklejam na innych forach i nie muszę dzięki temu kombinować. Polecam takie rozwiązanie.
Przy Twojej galerii transfer miesięczny musi niemiłosiernie znikać. Nie wiem czy mój opłacony serwer wydoli. Generalnie miałbym 1GB miesięcznego.
Kombinuję, żeby wstawiać do albumu prywatnego na OC a potem linkować tutaj. Przejdzie?
Ja mam serwer na Onecie, gdzie powiesiłem przed laty stronę o Marku Hłasko. Opłaciłem jakąś drobną kwotę, żeby mi się reklamy nie wyświetlały. Aż tu pewnego dnia Onet napisał do mnie, że w nagrodę za "zajebistość" strony o Hłasce daje mi serwer za darmochę bez limitów. No to skrupulatnie z tego korzystam.Zamieszczone przez Switch
Mam sporo wjazdów do mojej galerii, ale ludzików napędza mi strona o Makru. Mam tam ponad 140 tys. wjazdów (na Hłasce). Ludzie na szczęście jeszcze czytają książki.
Słicz, wrzućże jakieś foty, bo wątek się rozrasta, a tu puchy.
Się robi. Wrzuciłem narazie do galerii głównej, a potem skrupulatniej przemyśle sobie problem.
Na początek makro z kita, trochę przykropowałem i wyszło całkiem blisko
1.
W powiększeniu wygląda fajniej.
W większości będę wstawiał przyrodę i może kiedyś ulicznictwo. Zresztą zobaczymy jak się ukierunkuje.
Parę dni temu popełniłem coś podobne, hehe, http://tiny.pl/pwwj.
Ale czerwień na niebieskim się ładnie prezentuje (lubię te olkowy kolory...) - gdyby tłem było w całości czyste niebo, super fotka tapetowa by była![]()
Bokeh jest bardzo ważny, mam to zdjęcie na tle śniegu (prawie cały biały bokeh) i wygląda zdecydowanie gorzej. Mam jeszcze na tle tabliczki informującej o szlakach - to już szkoda gadać.
Ładny dzień się dziś zapowiada.
pozdrawiam
bardzo ładna, nawet ramka nie przeszkadza
Salvadhor, Majkelx dzięki za opinie.
Czas na kolejną.
2. Zimowe spojrzenie
teraz to jest głównie ramka.... z krzesla nie spadłem....